Mitäs mieltä olette palkkojen laskemisesta ja työajan pidentämisestä?

  • Viestiketjun aloittaja ????
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Tuo voidaan lain mukaan tehdä vain yt-menettelyn kautta. Vaihtoehtona on potkut osalle. Mielestäni tuo on reilumpi tapa, kuin että osa joutuu kortistoon. Mieti sitä, että se voisit olla sinä.
 
hellsbells
Niin sehän riippuu vähän. Itse teen todella paskasti palkattua duunia ( käteen jää n. 1000-1200e/kk ), joten jos kauheesti palkkaa alennettais niin joutuisin sossun luukulle. Eli ei mitään hyötyä kelleen, haittaa vaan.
 
"vieras"
Yleisesti ottaen kyllä ehdottomasti! Mitä ne keskipalkat onkaan, melkein 3000 euroa ellei enemmän. Ja väitän että läheskään kaikki ei tuota ole ansainneet jos ajatellaan työn vaativuutta. Aluksi 10 % pois ja sitten vaan lisää.
 
"vieras"
Varmaan pakko kohta Suomessa laskea palkkoja, kun muuten ei pystytä millään kilpailemaan muiden maiden rinnalla. Kyllä se on jo nyt huomannut et työt siirtyy halvempien palkkojen maihin.
 
näinhän se on
Eihän palkkoja olla edes alentamassa ( puhetta ollut joo,mut koko ajatus kaatuu omaan mahdottomuuteensa)vaan tuota työaikaa piddentämässä ja eläkeikää nostamassa

En pidä kummastakaan siis työajan pidentämisestä enkä varsinkaan eläkeiän nostamisesta. Näillä ei tulla saavuttamaan yhtään mitään
 
voihan itku
[QUOTE="vieras";27587165]Varmaan pakko kohta Suomessa laskea palkkoja, kun muuten ei pystytä millään kilpailemaan muiden maiden rinnalla. Kyllä se on jo nyt huomannut et työt siirtyy halvempien palkkojen maihin.[/QUOTE]

Palkkoja on näin euroaikana pakko laskea, devalvoida ei voi, kilpailukyvyn palauttamiseksi. Saas nähdä mikä itku ja parku siitä tulee.
 

Yhteistyössä