Mitäs muiden reilun vuoden ikäiset aamupalaksi syövät

meillä tuo kohta 2v tyttö syö vielä pääasiassa puuroa aamulla ja illalla. kaurapuuro on suosikki, mutta vaihdellen annan myös 4viljan puuroa, mannapuuroa, riisipuuroa (josta ei kyllä liiemmin välitä) ja välillä myös kaupan tetrapuuroa. joskus syö muroja, viiliä&leipää... koitan vaihdella repertuaaria :)
 
aasi 76 harmaana
Meillä vaihdellen puuroa, jonka päälle laitan yleensä mehukeittoa tai jugurttia (toimii!, kuulin tän jugurtin jostain ja poika tykkää :p ), leipää ja hedelmää tai viiliä, weetabixiä tai muroja.
 
Meillä poika 1v 2kk syö yleensä puuroa, leipää vähän ja maitoa aamupalaksi. Myös illalla puuro. Mutta se puuro kyllä tökkii vaikka kuin laatuja vaihtelee... Niinpä esim. tänä aamuna poika söi viiliksen + leipää, juustoa ja maitoa. Eli aina välillä annan myös jotain muuta kun puuroa. Meillä paremmin sit menee noi tetra puurot ja niitä kans joskus annan.

Puuron kanssa yleensä on niitä soseita. Mehukeitosta tai kiisselistä ei oikein välitä. Mutta meillä kans tuo jogurtti puuron päällä kelpaa hyvin :)
 
emiiro
Meillä tyttö jolla tulee huomenna täyteen 1v3kk ja meillä syödään aamulla ja illalla pääasiassa puuroa.Yleensä kaurapuuroa johon sitten lisätään hilloa tai marjoja.Joskus teen manna-tai riisipuuroa.Joskus on myös syöty kerroskiisseliä,joka on suurta herkkua.Tällä hetkellä meillä on ainakin menossa sellanen vaihe että syöttäminen on todella hankalaa,tyttö vaan hyörii ja pyörii ja nousee seisomaan syöttötuolissaan joten kärsivällisyyttä vaaditaan.Olen nyt antanutkin aina myös tytölle lusikan ja puuroa omalle lautaselle ja siitä sitten yrittää kauhoa sitä itse suuhunsa.Aina sekään ei kyl kovin kauaa jaksa kiinnostaa.
 
Kaurapuuroa joko vauvasoseella terästettynä tai sit joukkoon n. 1/3 tetrapuurosta (nuuka kun olen), kaurapuuro ei kuulu herkkuruokiin eikä muutkaan hiutalepuurot
Weetabixia maidolla, tosi namia
Leipää ja hedelmää
Jauhepuuro on ykkösherkku
 
Meillä poika 2 vuotta ja syö aamuin illoin kaurapuuroa. Välillä tökkii ja välillä maistuu, en kummemmin välitä. saa aina silti kaurapuuroa, koska se on täyttävämpää. Leipää saa sitten puuron päälle lisäksi, kunhan on ensin syönyt ainakin jonkin verran puuroa. En turhia huolehdi kyllästymisistä. Kyllä se syö jos on nälkä. Ei kannata mennä kaikkiin kotkotuksiin mukaan! Olen sitä mieltä, että pelkällä leivällä nälkä ei pysy kauan poissa. Vaikka poika syö välillä halulla ison lautasellisen kaurapuuroa ja leivän päälle 8 maissa, 11 maissa on niin kiljuva nälkä, että huutaa kurkku suorana, että ruokaa. En uskalla kuvitella, minkälaista olisi jos olisi pelkällä leivällä. Ollaan kuitenkin pihalla usein koko aamupäivä, joten mahan täytettä tarvitaan. lapsi syö mitä tarjotaan.
 
Meillä on syöty aamupuuro lähes joka aamu siitä lähtien kun puuroa sai antaa.Tavalliseen puuroon siirryttäessä rupesin antamaant 4-viljan puuroa ja se on ainoa joka menee yhtä hyvällä halulla.Pieni voisilmä (siis Oivariini) ja muuta ei tarvita,aina melkein pyytää lisää. :)
 
Yleensä puuroa, kaikki puurot yleensä maitoon tehtynä. Vaihtelen päivittäin. Näin viikonloppusin meillä osallistutaan kahteen kattaukseen eli ensin puuroa ja sitten sitä muutkin syö, leipää, kananmunaa, croissantia, makkaraa, jogurttia yms mitä nyt muutkin syö. On jo oppinut ettei syö viikonloppusin itteensä puurolla täyteen että mahtuu herkkujakin. Viikolla syö puuron hoidossa. Ykkösjuttu tällä hetkellä on juusto ja leikkeleet ja appelsiinimehu. Aikasemmin tykkäs leivästä hirveesti mutta nut se on vähän out juttu.
 
Miskan äiskä
Meillä iltyapuuro alko tökkiä 1v:n maissa ja siirryttiin viiliin ja se on herkkua kanelin kanssa.

Aamupalalla syö edelleen puuroa, mutta nyt (1v8kk) sekin on alkanu tökkiä ja laitankin välillä puuroon hilloa, että menisi alas jos ei muuten meinaa mennä.
 
ANU24
No illalla yritän saada sen puuron menemään alas kaikin keinoin (kovasti hämä-hämä-häkkiä lauletaan ja vahongossa menee puurot alas :D )

Aamulla ei puuro tytölle maistu,joten yleensä juo 200ml velliä tai sitten paahtoleivän/jogurtin
 
meillä aamupuuro ja laitan yleensä joukkoon joko hedelmäsosetta ja pakasteesta marjoja. Hyvin on mennyt puuro kaupaksi sekä aamulla ja illalla. Lisäksi kyllä vielä yleensä haluaa leipää tai palan kurkkua tai juustoa.
 
neitonen
meillä 1v5kk neiti ja syö aamuin illoin puuroa. päällä omatekoisia kiisseleitä, vadelmaa, mansikkaa mustikkaa hillaa ym....ja kyllä maistuu...tosin välillä aamuja ja iltoja että kelpaa vaan perus viili....marjapuuro ja riisipuuro myös menee tosi hyvin kiisseleiden kera!!!! :p :p
 

Yhteistyössä