Tuo on tuommoinen sininen 3 dl vetoinen kuppi, jossa on sisällä 2 terää ja sitten päällä kansi, jota veivataan. En mä tiedä mikä sen oikea nimi on, mutta sipulijuttuna mä sen tiedänAlkuperäinen kirjoittaja Alaston lohikäärme:Ai minipikakokki? Mä laitan neljään osaan sen sipulin ennen silppuamista ja kantta en pese koneessa. Siis härvelin kantta.
Eli sillä saa siis ainakin tomaattimurskaakin tehty, jos kerran saa salsaakinAlkuperäinen kirjoittaja Jätkä:Mä laitan vaan puoliksi, mutta käytän pieniä sipuleita. Sillä tulee mainiota salsaa: sipulia, tomaattia, v.sipulia ja mausteita.
Jaa miksei.Alkuperäinen kirjoittaja chef:Eli sillä saa siis ainakin tomaattimurskaakin tehty, jos kerran saa salsaakinAlkuperäinen kirjoittaja Jätkä:Mä laitan vaan puoliksi, mutta käytän pieniä sipuleita. Sillä tulee mainiota salsaa: sipulia, tomaattia, v.sipulia ja mausteita.
On se minipikakokki. Osaat varmaan katsoa koska on valmista? Siis itsellesi sopivaa silppua.Alkuperäinen kirjoittaja chef:Tuo on tuommoinen sininen 3 dl vetoinen kuppi, jossa on sisällä 2 terää ja sitten päällä kansi, jota veivataan. En mä tiedä mikä sen oikea nimi on, mutta sipulijuttuna mä sen tiedänAlkuperäinen kirjoittaja Alaston lohikäärme:Ai minipikakokki? Mä laitan neljään osaan sen sipulin ennen silppuamista ja kantta en pese koneessa. Siis härvelin kantta.
Kiitos...sain siis tuon anopilta, eikä mulla ole siihen ohjetta, siksi niin kyselen.Alkuperäinen kirjoittaja palma:Teräosaa ei saisi pestä koneessa, se lukee ohjeessa. Muut osat voi laittaa ja sen kannen voi myös avata osiin silloin tällöin mut aina ei tarvitse. Jäätä ja turkinpippureita sillä ei saa murskailla, sanoi myyjä. Juustoon se ei toimi, sanon minä, mutta tomaattiin, pähkinöihin ja suklaaseen se toimii. Aika pitkään sitä saa veivata jotta saa tasaista jälkeä, pari pyöräytystä ei tee paljon mitään.
Mä jo luulin, että pääsin niistä itkuista mutta kiitos varoituksesta...avaan sen kannen kaasunaamari päässäAlkuperäinen kirjoittaja --:Vähän menee ot:ksi:
Minäkin hommasin semmoisen, ettei tarvi aina kyynelehtiä sipulia pilkkoessa. Noo, hyvin toimii juu, pientä silppua tulee, mutta kun kannen avaa niin tulee aromitkin Ja kahta kauheempi itku
On se ihan hauska laite ja säästää sipulin hajulta sormissa. Helpommin tuolla saa hienoa sipulisilppua kuin veitsellä ja joku sipulikammoinen lapsikin kuulemma syö ruokia, joihin sipuli on tuolla muussattu. Tulee niin hienoa ettei erota sitä ruoasta.Alkuperäinen kirjoittaja chef:Kiitos...sain siis tuon anopilta, eikä mulla ole siihen ohjetta, siksi niin kyselen.Alkuperäinen kirjoittaja palma:Teräosaa ei saisi pestä koneessa, se lukee ohjeessa. Muut osat voi laittaa ja sen kannen voi myös avata osiin silloin tällöin mut aina ei tarvitse. Jäätä ja turkinpippureita sillä ei saa murskailla, sanoi myyjä. Juustoon se ei toimi, sanon minä, mutta tomaattiin, pähkinöihin ja suklaaseen se toimii. Aika pitkään sitä saa veivata jotta saa tasaista jälkeä, pari pyöräytystä ei tee paljon mitään.
Mä tuon hankkimista pohdin, kun täällä oli muutamia päiviä sitten ketju siitä, että mikä on tupperin paras tuote ja tuon mainitsivat lähes kaikki. Joten otaksuin että siihen tosiaan riittää sitten muutama pyöräytys tjtn. Mutta jos ei olekaan kiva niin ei haittaa, kun ei tarvnnutkaan moista ostaa, kun anopilla oli tuo vailla käyttöä.
päääätön nyt hiljaaAlkuperäinen kirjoittaja päätön:veitsi ja leikkuulauta on nopeempi ja helpommat tiskata
ravistele välillä leikkuriaAlkuperäinen kirjoittaja pöh:Miks mulla jää aina ne sipulinpalat kiinni teriin?
Miksi ihmeessä sipuli jauheena? :OAlkuperäinen kirjoittaja pöh:Mua "harmittaa" kun mulla ei oo käyttöö tolle. Olis nimittäin ollu monesti mahdollisuus saada emännänlahjana. Meillä ei käytetä sipulia ruuassa muutoin kuin jauheena, sieniä ei syödä ja sen pari kertaa vuodessa kun munavoita teen, ei sitäkään varten kehtaa ottaa kaappiin seisomaan... :-/
Eiku ne isot palat uppoaa terään kiinni niin lujaa, että pitää repiä irti sorminAlkuperäinen kirjoittaja hiljalleen:ravistele välillä leikkuriaAlkuperäinen kirjoittaja pöh:Miks mulla jää aina ne sipulinpalat kiinni teriin?
Eiku ne isot palat uppoaa terään kiinni niin lujaa, että pitää repiä irti sorminAlkuperäinen kirjoittaja hiljalleen:ravistele välillä leikkuriaAlkuperäinen kirjoittaja pöh:Miks mulla jää aina ne sipulinpalat kiinni teriin?
No ei vaan ole koskaan tullu tkäytettyä sipuli sipulina. Ja jauhettakin tulee laitettua tyyliin kerran kuussa. Mies saa "oikeesta" sipulista hirveet ilmavaivat, joten pyynnöstä en ole opetellutkaan käyttämään.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi ihmeessä sipuli jauheena? :OAlkuperäinen kirjoittaja pöh:Mua "harmittaa" kun mulla ei oo käyttöö tolle. Olis nimittäin ollu monesti mahdollisuus saada emännänlahjana. Meillä ei käytetä sipulia ruuassa muutoin kuin jauheena, sieniä ei syödä ja sen pari kertaa vuodessa kun munavoita teen, ei sitäkään varten kehtaa ottaa kaappiin seisomaan... :-/