miten saisi yhdistettyä kakkuun poijan ja tytön synttärit?

  • Viestiketjun aloittaja juhlat
  • Ensimmäinen viesti
mom
Mä tekisin varmaan kummallekin omat kakut. Toinen mikä tuli mieleen voisi olla vaikka sellainen "perhoskakku". Siis puolitat pyöreän kakun ja käännät pyöreät reunat vastakkain. Keskelle joku esittämään perhosen "vartaloa" (lakritsipötkö, suklaapatukka, pitkän mallinen keksi tms). Toisen siipi koristellaan tytölle ja toinen sitten pojalle :)

Nyt välähti mieleen sellanenkin idea, että jos pidät kakkujen väkeltämisestä, tee vaikka junakakku: veturi ja kaksi vaunua. Kummallekin oma vaunukakku :) Omaan vaunuun sitten omat kynttilät, koristeet jne.
 
vieras
Minulla on tytön ja pojan ikäeroa n. kolmevuotta ja viikko. Synttäritarjonta ollut vuoroin tytön kakku makea, hempeillä koristeilla ja pojan kakku silloin voileipäkakku poikamaisin koristein. Seuraavana vuonna tytön kakku voileipäkakku tyttömäisin koristeluin ja pojan kakku makeakakku poikamaisin koristein.
Meillä toimi, vuorotellen kävivät puhaltamassa.
 
Tee neliö, jonka jaat ikäänkuin neljään osaan. Koristelet 3/4 tytön väreillä ja 1/4 pojan väreillä. Molempien nimet vaikka kirjoitat omiin osiin ja molemmille omat kynttilät. 1-v on vielä niin pieni, ettei osaa edes olla kateellinen pienemmästä osuudesta.
 
Lounatuuli
Kakskerroksinen kakku jossa isompi osa tytölle ja ylempi pienempi pojalle.
Tai sit just jotain yleisjuttua joka käy kummallekin, nalle jolla rusetti kaulassa jossa sekä vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, pelle-kakku tai mitä tahansa mikä nyt ei ole erityisesti kummallekaan suunnattu.
 
vieras
Mites jos vaikka tekisit kakun päälle noppa-koristeet. Toinen näyttämään numeroa 3 ja toinen numeroa 1. lisäksi päälle vaikka jotain karkkeja mitkä vois olla "pelinappuloita". Ei välttämättä paras idea ton ikäsille mut se tuli mieleen ekana
 

Yhteistyössä