Miten saisin miehen kiinnostumaan kuntoilusta (ja lauhduttamaan useamman kymppikilon)?

  • Viestiketjun aloittaja nimettömänä
  • Ensimmäinen viesti
nimettömänä
Onko vinkkejä miten saisi noin 40 vuotiaan miehen liikkeelle? Ylipainoa alkaa olemaan jo liikaakin, mutta herra ei kiinnostu liikkumisesta. Ja kunto ei kestä edes yksinkertaisia pihatöitä kun pitää jo istua huilaamaan.

Perheessä muut normaalipainoisia. Ja ruoka on olevinaan terveellistä, eikä sitäkään hirveästi ole tarjolla, mutta ilmeisesti töissä syö koko rahan edestä.
 
Lähdette yhdessä lenkille :) - sä ja miehes. Otatte samalla sitä laatuaikaa ja juttelette ja höpöttelette keskenänne. Joko kävellen tai sitten istutat pyörän selkään, jolloin matka taittuu huomaamattaan ja maisemat vaihtuu.
 
herätys
Miehiin tehoaa usein faktatieto. Isket eteen faktat ylipainon haitoista ja riskeistä. Kysyt suoraan haluaako elää 50-vuotiaaksi. Ihanne olisi, jos tämän tekisi lääkäri, mutta äkkiseltään kuulostaa tyypiltä, joka ei lääkäriin lähde (=suomalainen mies).
 
Vierras
Eipä siinä oo kauheesti tehtävissä jos toinen ei halua. Ehkä se vois mennä terveystarkastukseen, jos on verenpaineet tms kohollaa niin se vois motivoida ettei tarvi alkaa lääkkeitä syömään.
Aloittakaa yhdessä joku harrastus, lenkkeily, paritanssi jne..
 
Vierras
Luulisi että tuossa iässä alkaa kiinnostaa missä kunnossa sitä on kun lapset lähtee pesästä, mitä suunnitlemia teillä on? Jos mhaluatte matkistella jne vielä eläkeiässä niin jotainhan sen on tehtävä.
 
Lähdette yhessä lenkille, just kävelemään tai pyöräilemään. Laatuaikaa keskenään ja samalla tulee urheiltua. Faktaa tiskiin, miten ylipaino yms. rasittaa elimistöä, niin luulis innostavan. Yks vaihtoehto olis tietty yllyttää, että et pysty tai vastaavasti pistää just jonkun leikkimielisen kisan pystyyn, siitä viimeistään luulis innostuvan. Aika moni ihminen tarttuu tohon et pysty-koukkuun, koska kaikilla meillä on pieni näyttämisen halu ja kilpailuvietti.
 
rumaahinen
Jos toinen ei ole kiinnostunut liikunnasta niin mistä päättelette että hänestäkin on laatuaikaa eukon kanssa liikkuminen? Ruokavalio ja annoskoot kondikseen ensin. Pitäisi kyllä lähteä herran omasta aloitteesta tuommoinen ajattelutapa.
 
"jospa"
No tietenkin alat käymään vieraissa. Muista pitäytyä ensi alkuun lähipiirissä että kaikki muut tietävät sen ensin miestäsi.
Sitten kun jäät kiinni niin voitkin osoitella hänen plösöä mahaa ja nauraa! :D

Eiköhän ne läskit sitten jää ainakin sun selän päältä pois.


Exäni teki noin ja toimi, olen laihduttanut nyt 20kg vielä lähtee.
Ihania noi naiset niinkuin exäni kun ymmärsi alkaa jakaa pillua kaikille vain minun hyvinvoinnin takia :D
 
Io
Ei mies liikkumalla laihdu. Ruokavalio ja annoskoot kuntoon ensin. Sitten kun laihtuminen on päässyt hyvään vauhtiin, voi liikkuminenkin jo kiinnostaa enemmän. Mutta motivaation pitää lähteä itsestä.
 
"Hmm"
miehet on turhamaisia, sano suoraan kun olette saunassa tai mies on tulossa suihkusta, että tuo maha roikkuu tuossa pahasti, alkaa tuo lenkkimakkaran pätkä näyttää nykyään prinssinakilta tuolla läsyjen keskellä
hiukkasen masua pois, niin tulee lenkkimakkara esiin.
 
......
Meille kun ostettiin kahvakuula ja kunnon käsipainot niin siitä se lähti. Pistä isäntä nosteleen punttia. Miehillä varsinkin näkyy tulokset tosi nopeeta!! Miehellä muukin laihdutus lähti liikkeelle kun huomasi että haba kasvo :D
 
Hei. Tiedän muutaman miehen, jotka ovat laihtuneet syömällä, toinen 25 kg (tämä oli sohvaperuna, jolla oli naiisisa kaukosäätimen kanssa) ja toisen paino tällä hetkellä pudonnut 16 kg, eilen tapasin toisen heistä. He kertoivat energiaa riittävän ja se näkyy myös heidän olemuksessaan. Tästä 25 kg pudottaneesta miehestä on nyt tullut "himoliikkuja", käy kuntosalilla ja vielä juoksentelee sen lisäksi.

Pohjalla on saada elimistö putsattua pois sinne kertyneistä rasvoista, varsinkin elinten ympärille kasaantuneista rasvoista. Elimistön hormonitasapaino kun on epäkunnossa se vaikuttaa painoa lisäävästi.

Itse olen käyttänyt tuotteita, kiloja putosi 6. Kolesteroliarvot tipahtivat, levottomat jalat eivät enää vaivaa, närästys ja vatsavaivat hävisivät, iho on paremmassa kunnossa, kynnet ja hiukset vahvistuneet, energiataso noussut...
Kerron mielelläni lisää.
 
"paula"
Ei mies liikkumalla laihdu. Ruokavalio ja annoskoot kuntoon ensin. Sitten kun laihtuminen on päässyt hyvään vauhtiin, voi liikkuminenkin jo kiinnostaa enemmän. Mutta motivaation pitää lähteä itsestä.
Aloita vaikka matonpuistelusta: pyydät häntä kantamaan sen telineelle jne. Jos ei siihen pysty, voitte aloittaa keskustelun vaikkapa tästä:
Kolesterolihypoteesi - muistokirjoituksen aika - karppaus.info :: keskustelufoorumi

Jos ehdottaa imuroimista, antaa imuroida vaan:-D

Jos ei suostu kumpaankaan, matonPESULLA voi näyttää kuntonsa aika pian:-D
 
"hmmm"
Tiesitkö että vähintään 80% kehomme ulkomuodosta on tulos syömisestä, liikunnalla on aika pieni merkitys laihtumisessa. Veikkaan että miehesi vetää herkkuja ja roskaruokaa salaa.
 

Yhteistyössä