Miten vietät pääsiäisen tänä vuonna?

  • Viestiketjun aloittaja jkvm
  • Ensimmäinen viesti
Keittiönoita
Rauhallisesti. Huomenna ollaan kuopuksen kanssa kaksisteen, samoin sunnuntaina. Maanantaiksi kutsuin esikoisen syömään. Yleensä pääsiäisenä olen kutsunut mun "ottopojankin" päivälliselle, mutta tänä vuonna siirsin kutsun johonkin toiseen viikonloppuun.

Ajattelin tehdä lomakuvista työhuoneen seinälle kuvakollaasit, lapioida pihasta ylimääräisiä lumia, lukea kirjaa, katsoa telkkaria ja nukkua. Ja jos vielä löydän jonkun kivan langan kaupasta, kutoa siihen keräykseen vauvan villapaidan. Niin ja työhuoneeseen pitäisi ommella verhot.
 
tänään viedään lapset vaarilaan ja mennään miehen kans istuun iltaa kavereille joita ei oo nähty aikoihin. huomena haetaan lapset vaarilasta ja suunnataan kohti helsinkiä ja Mariellaa jolla matkataan kohti Tukholmaa, sunnuntaina kotiin ja sit vielä maanantai vapaata, tiistaina alkaa taas arki.
 
*
Menen vielä ensi yöksi töihin, sitten la & su ihan vaan olemista perheen kanssa :) teinikin saapuu kotiin pääsiöisen viettoon. Yritän keksiä itselleni vähäkalorisia pääsiäisherkkuja :D
 

Yhteistyössä