Monelta teidän 4v yöunille?

4 vuotiaan äiti
Meijän 4v menee arkisin nukkumaan noin 19.30 ja aamulla herää päiväkotiin kuudelta. Siellä nukkuu noin 1,5h päikkärit.

Viikonloppuna menee myöhemmin nukkumaan ja herää myöhemmin, ei nuku silloin päikkäreitä yleensä. Menee noin ysin maissa nukkuu ja herää kasin aikaan ellei pikkuveli herätä seiskalta.
 
"Tintti"
Meidän kuopus, 4.v menee arkisin n.22, joskus 22.30. Herätys viimeistään klo 7. Viikonloppuisin menee nukkumaan 23, herää itse siinä 9:n maissa.

Ja on kyllä ihan eri maata mitä meidän muu perhe. Meillä teinitkin menee aikaisemmin nukkumaan. Mutta tämä yksi on varustettu jollain ihan eri kellolla kun me muut.
 
Mukava kuulla että muillakin mennään näihin aikoihin nukkumaan :) Aloin asiaa miettimään kun naapurin nuorempi muksu on vielä ulkona ja meillä ollaan menossa nukkumaan että laitanko tuon ihan liian aikasin unten maille..
 
"mailis"
4v kaksospojat nukkumaan viim. 21 (siis sänkyyn tosin joskus saattavat nukahtaa vasta n-21.30)
Aamulla heräilevät noin 7 aikaan, joskus aiemmin joskus myöhemmin. Päiväunet nukutaan useimmiten 13-14 ja pyrin pitämään tuossa tunnissa nuo muuten vaikuttaa iltaan..

Niin ja siis kotihoidossa ovat. :)
 
.....
Mukava kuulla että muillakin mennään näihin aikoihin nukkumaan :) Aloin asiaa miettimään kun naapurin nuorempi muksu on vielä ulkona ja meillä ollaan menossa nukkumaan että laitanko tuon ihan liian aikasin unten maille..
Meillä mennään viikonloppuisinkin samaan aikaan nukkumaan. Eli 20 kieppeillä. Ellei olla reissussa. Sillon saattaa venyä klo 21.00. Mutta lapsi kyllä simahtaa jo autoonkin.
 
Meidän 4-vuotias menee nukkumaan arkena heti kohta seitsemän jälkeen ja herää aamulla päiväkotiin seitsemän aikaan. Vapaapäivinä nukkumaan kahdeksan aikaan ja heräilee itsekseen aamulla 8-9 väliin..Meidän 2-vuotias kuopus menee samalla rytmillä.
 
äiti28v
4v menee arkisin nukkumaan n. klo 19.30. nukkuu aamulla puol seiskaan tai seiskaan.
ei nuku enää päikkäreitä. viikonloppuna suurinpiirtein sama rytmi.
ja kotihoidossa on.
 
"vieras"
Menee nukkumaan klo 20.00 ja herää kuudelta. Päiväkodissa nukkuu päiväunet, ei tosin joka päivä nukahda. Kotipäivinä ei nuku päiväunia. Sama rytmi ollut vauvasta lähtien, tosin pienempänä heräsi aikaisemmin, puoli viiden ja viiden välillä.
 
aikasin
meillä just 4v täyttävä menee ( ja usein itse haluaa mennä ) nukkumaan siellä 19 jälkeen ja viimeistään on 19:30 jo sängyssä. nukahtaa nopeasti.
aamulla heräilee siellä 6-6:30 aikaan. sama rytmi oli sitten arki, viikonloppu tahi loma.
kotihoidossa eikä nuku päikkäreitä tietty jos ollaan iltapäivästä autolla liikenteessä niin saattaa hetkeksi lepuuttaa silmiään :)
 
IhanaValo
Meillä n.klo 20 alkaa ilttoimet ja viim.klo 21 on yleensä jo unten mailla. Joskus katselee vielä iltasadun jälkeen hetken kirjaa ja itse sit käy nukkumaan. Samassa huoneessa nukkuu myös 7-vuotias sisko.
 
"wii"
3,5-vuotias menee kahdeksan aikaan nukkumaan ja heräilee seitsemän jälkeen. Kotipäivinä ei nuku päiväunia mutta hoidossa nukkuu ja noina päivinä kun on päikkärit nukuttu, iltanukahtaminen venyy 22.30-23.00 ja sitten kyllä nukkuis aamulla yhdeksään-puoli kymmeneen mutta usein joudun herättämään aikaisemmin.
 
äitiminä
Meillä lapset (5v ja 1½v) kotihoidossa eli saavat nukkua aamulla niin pitkään kuin haluavat. No kuitenkin molemmat on aamuvirkkuja olleet aina eli meillä herätään 6-7.30. Molemmat menevät nukkumaan 20.00. Isompi ei nuku päiväunia. Lopetti kun oli noin 2½. Yllätyin hiukan kun noin moni 4-5v nukkuu vielä päivällä....
 
"kahden äiti"
4-vuotias menee nukkumaan joka päivä klo 20:n ja 21:n välillä. Aamulla herää noin klo 7. Ei nuku päiväunia, vaikka välillä kyllä hyvää tekisikin (ei vaan nukahda). Päiväkodissa arkipäivät.
 

Yhteistyössä