montako äitiyspakkausta olette ottaneet?

Ekalle (nyt 2v) otin pakkauksen. Nyt tokalle en näe mitään syytä ottaa, sillä ekan pakkauksen kamat on tallessa ja hyväkuntoisia. Vaikka pakkaus onkin rahallisesti arvokkaampi kuin 140 euroa, niin tuntui järkevämmältä ottaa se raha. Jos kolmas tulisi, niin luultavasti sittenkin ottaisin avustuksen rahana. Vaatteita on kuitenkin yllin kyllin ja lähes kaikki muukin tarvittava. Osan rahasta sijoitin uuteen hoitoalustaan (tai tarvikkeisiin, tein itse), osan esikoisen jatkettavaan sänkyyn (kirpputorilta, jää sitten pinnasänky pienemmälle, vaikka aluksi nukkuukin pakkauksen boxissa/vieressä) ja suurin osa summasta on vielä jäljellä. Katson sitten myöhemmin, mikä tulee tarpeeseen. Tällä hetkellä ei tule mitään mieleen.
 
Otin ekasta rahana ja aion ottaa tästä toisestakin. Vaatteita ja tarvikkeita tuli sukulaisilta ja ystäviltä, ja halusin etsiskellä vaatteita kirpputorilta ihan harrastusmielessä. 140 ? sijoitin vaunuihin, ja tämä toinen 140 ? menee sitten tuplarattaisiin.
 
Ensimmäiselle otin, toiselle en. Esikoisen pakkauksen vaatteet olivat vielä tallessa ja hyvässä kunnossa ja muitakin tarvikkeita tarpeeksi. Ainoastaan peittoa esikoinen käyttää yhä, joten se olisi ollut ainoa mitä olisin toisesta pakkauksesta tarvinnut. 140 eur sijoitin siis mm uuteen peittoon ja Patapum-kantoreppuun. Muutamia yksittäisiä vaatteita tuli myös vauvalle ostettua, tosin lähes kaikki alesta, koska esikoinen on tyttö ja nuorempi poika ja tiesimme sukupuolen etukäteen. Niin ja uusi turvakaukalokin tuli ostettua eli se 140 eur tuli moneen kertaan käytettyä :D
 
Kaksi pakkausta olen ottanut, ihan tyytyväinen olin sisältöön, mutta kaksi riittää, muutenkin on jo kertynyt vuosien varrella niin paljon vauvanvaatteita. Olemme sijoittaneet rahat sitten johonkin ajankohtaiseen hankintaan, tuplarattaisiin, isompaan autoon jne. Seitsemättä odotan ja rahana otan nytkin avustuksen.

Mielenkiinnosta kysyisin teiltä, jotka otatte kaikille pakkauksen ja pistätte lapsille talteen, entä jos teillä on useampia lapsia, käytättekö niitä alkupään vaatteita useammalla lapselle vai panetteko esikoisen vaatteet talteen ettekä käytä niitä toisilla? Tämä tuli mieleeni, kun olen ajatellut, että olisi kivaa antaa lapsille sitten jotain sellaisia omia vauvanvaatteita itselleen, mutta esikoisen vaatteet alkavat osittain olla jo aika käytetyn näköisiä, ei siis ollenkaan tasapuolista kuopuksen kanssa, jonka saamat vaatteet ovat uudenveroisia. Itsellä kun ei oikein ole varaa jättää hyviä vaatteita käyttämättäkään.
 
Ekalle otettiin ja nyt myös tälle tulevalle, mielestäni se raha on nykyään hintoihin nähden niin paljon vähemmän, että otan ennemmin pakkauksen. Siellä on hyvän laatuisia perusvaatteita, tytön vanhat vaatteet ainakin tahtovat olla tahraisia.
 
me ollaan otettu/otetaan aina pakkaus.annetaan lapsille sit ku on aikuisia ja lapsia saa.
kuusikon äiti kyseli...
me ollaan tehty ny kahen aikana niin et kaikki äitiyspakkaus vaatteet ja joitain muisto rikkaita vaatteita säilötään sille lapselle.
eli esikoisen äitiysvaatteita ei olla käytetty ku esikoisella,kakkosen vaatteita vain kakkosella.
ei me siis säilötä kaikkia vaatteita vaan jotain ekan vuoden vaatteita:
kotiin tulo vaatteet,ristiäispäivän,1v päivän ja joitain suloisia ja hyvä kuntoisia.
esikoisen laatikos on yks rikkinäinen paita ku se oli (vanhempien)suosikki ja kovassa käytös.
JOS tulis tuplat/triplat niin otettais kaikille oma ja loput rahana.
 

Yhteistyössä