Mä käytän yleensä Flora vispiä (+ vaniljakreemijauhetta) kakkujen pursotuksiin ja hyvin pysyy. Se tosissaan tarvitsee sitä vaniljakreemijauhetta, että saa tarpeeksi jämäkän vaahdon pursotusta varten. Vaniljakreemijauhetta kannattaa laittaa tyyliin ruokalusikallinen kerrallaan, ettei vedä liian kovaksi sitä vaahtoa yllättäen.
Mulla menee 3 kerroksisen kakunpursotuksiin reilu 2 purkkia Flora vispiä. Mun pursotukset on melko runsaat ja pursotan siis kakun sivut (pystysivut siis) ja kakun päälle reunat. Samalla kermalla laitan kakun päälle tasaisen kermakerroksen, johon tulee koristeet.
Olen huomannut, että jos laittaa kakun päälle tasaisen kermakerroksen, se kannattaa olla löysempää kuin pursotuskerman, koska löysempi kerma levittyy helpommin tasaiseksi. Siksi kannattaa ensin laittaa kakun päällinen ja sitten vasta lisätä vaniljakreemijauhetta sekaan, että saat kerman pursotukseen sopivaksi.