Mua pelottaa että syntyy aikasemmin:(

  • Viestiketjun aloittaja fff
  • Ensimmäinen viesti
fff
oon viikolla 30. ja nyt 2 päivää ollu epäsäännöllisiä supistuksia,kipeitä. huomenna aamulla neuvola. voinko kysyä pääsisinkö sisätutkimukseen vaikka se oli kuukausi sitten mutta pelottaa että paikat auennu ja tai jtn muuten pielessä...kun mahakin kipee...muuten stressaan koko joulun..
 
En tiedä miten hyväksi sisätutkimus on, mutta kerro toki neuvolassa asiasta, jos vaikka ultraan pääsisit.

Pakkohan sinut on tutkia.

Toivottavasti kaikki on kunnossa ja supistukset olisivat harmittomia :hug:
 
"vieras"
toivotaan kaiken olevan kunnossa. viikkoja on jo noin paljon, että vaikka syntyisikin, niin varmasti selviäisi.

kaverini poika syntyi alle 30 viikkoisena juuri ja juuri kilon painoisena. juuri täytti 18 v
 
"pelottaa"
mut ei se ois kiva kun joutuu se pienikin sairaalassa oleen niin kauna:( ja pelottaa kun neljäs jo tulossa niin jos se syntyiskin aikasemmin kun lääkäri jo vviimeksi sano että paikat yhelle sormelle auki,mut vissiin melkein kaikilla uudelleen synnyttäjillä on...
 
Tärkeää ainakin katsoa, ettei ole virtsa- tai hiivatulehdusta (kummastakaaan ei välttämättä oireita ole, muuta kuin supistuksia). Mutta kyllä monilla jo noilla viikoilla on jämäköitäkin supistuksia, jotka kuitenkin kuuluvat asiaan (ja kivutkin, kaikki kipu ei ole huolestuttavaa, voi olla kohdun kasvukipuja, liitoskipuja jne).

Mutta hyvähän se on tutkia, vaikka viikkoja onkin kasassa jo hyvin, olisi vauva vielä syntyessään kovin pieni ja keskeneräinen ja riskialtis monille vaurioille, vioille ja vammoille... Vaikka henkiinjäämismahdollisuus toki jo hyvin iso onkin.

Tsemppiä raskauteen!
 

Yhteistyössä