Muita ens syksynä esikouluun meneviä

Alkuperäinen kirjoittaja mimmi06:
Onkos teillä eskarit tarhassa vai koulun yhteydessä? Meillä on tarhassa ja eskarit omana ryhmänä.
Meidän kunnassa on molemmat vaihtoehdot, joista valitsin tarhan. Siellä on myös pätevät lastentarhanopet ja meno ei ole vielä liian koulumaista. Kouluun ehtii.
 
..ja äidin mieli on kovin haikeana; vielä en ole kyyneleitä vuodattanut, mutta varmasti viimeistään vuoden kuluttua koulun alkaessa vuodatan! :) onneksi vauveli jää äidin kanssa kotimieheksi.. jännittämään; esikouluun lähtijää itseään ei taida jännittää ollenkaan!!
Esikoulu on pienessä päiväkodissa osana 3-6-vuotiaiden lasten ryhmää (tyttö on ollut samssa ryhmässä päivähoidossa)..
 
Meillä poika aloittaa eskarin. Päiväkodin vaihto edessä, kun edellisessä ei ollut eskariryhnää. Mutta päiväkoti jossa eskariryhmä on onkin tulevan koulu kanssa samassa rakennuksessa, joten kouluun meno ei ole sitten niin uutta ja outoa :)
 
Poika lähdössä eskariin innosta puhkuen. Vähän pelottaa vaan ettei into lopahtaisi nyt kesällä, kun aloitti hoidon tuolla päikkärillä ja ainakin aamuisin vastaanotto on ollut et isommat pojat on heti eteisessä vastassa nimittelemässä uutta tulokasta :'( Mainitsin tästä kyllä eskan opelle, ja eteinen onkin ollut nyt tyhjä tullessamme. Mut äitiä taitaa jännittää enemmän kuin poikaa...
 

Yhteistyössä