muita joista yh.na helpompaa?

  • Viestiketjun aloittaja mama
  • Ensimmäinen viesti
mama
mun mielestä tää on upeaa
ei tarvitse huolehtia kun lapsesta ja itsestään.jotkut asiat jotka tuntui raskailta viel kun elin pojun isän kanssa ni on nyt ihan helppoja juttuja.erosin joskus 9kk sitten ja vieki elämä on ruusuilla tanssimista!ja eihän normaalisti lapsikaan ole niin usein yökylässä kun nyt on et joka toinen v.loppu saa olla ihan rauhassa.vaikka vuorotöitä teenkin ni silti..ehkä mulla vaan oli niin kakka ukko:)
 
Nyt kyllä suhteessa (joka kyllä päättymässä), mut ah,sitä ihanuutta mikä yh:na oli! Siis oikeasti! Esikoisen isä ei oo pojastaan välittänyt koskaan eli sikälikin on saatu olla rauhassa. Siksi sanon noin,että luettuani täällä kaikista tapaamisriidoista,tajuan et hei mullahan on vallan mainio tilanne. Siis ei yh:na tarvi kuunnella jatkuvaa napinaa (joo,tää mies osaa sen!), ei tarvi miettiä tuleeko toinen kotiin silloin kun lupaa vai ei, saa mennä muksun kanssa miten huvittaa yms. Eikä tarvi katsoa toisen kaljoittelua.
Innolla odotan sitä autuutta kun tää saadaan lopullisesti pakettiin!
 
Non compos mentis
Henkisesti kyllä. Alkuaikoina se ei kuitenkaan ollut kovinkaan helppoa muuten. Lähteä pienen vauvan kanssa keskellä yötä. Mielettömän vähän unta, rankkaa olemassaolon taistelua päivästä päivään, ainaista rahapulaa... Nyt jo helpottaa, kun toinen on koulussa ja toinenkin menossa ensi vuonna eskariin. Itsellä työpaikka ja valmistuminen siintää jo ensi keväällä.
 

Yhteistyössä