Muita kolmosten odottajia...?

hyvä että kaikki hyvin!
Meillä huomenna ultra rv25 ja jännitystä riittää.
On se ihan uskomatonta kolme pientä vauvaa!!!!!!!
Otitko muuten mistä yhtiöstä vakuutukset? Paljonko? Oliko vaikeuksia?
Onko pikku myy jo nähnyt siskot? Neljän suora! Mahtavaa!!!!
:flower:
 
Identtisyydestä ei vielä tietoa. Ovat kyllä tavallaan samannäkösiä, mutta sitten taas kuitenkin niin omannäkösiä =) Hassua, mut luulis et kun leikkasivat, niin ois luullu et erottuu oliko omissa pusseissa vai miten. Ja oliko yhteinen istukka jne. Mutta, patologin vastausta odotellessa.

Ambie, nyt vasta tajuan kuinka ihmeellistä se todella on että masussa oli kolme vauvaa :ashamed: Aivan uskomaton tunne nyt kun heitä katselee :'( Nyt tuntuu hurjalta, että miten he mahtuivat olemaan masussa, ja että en ollut kuitenkaan isompi, vaikka lisäksi oli istukka (istukat) ja kaikki muu...
Kyselit yv:nä vatsan koosta (ympärysmitasta), niin en mitannu, mutta viimesellä neuvolakäynnillä rv:llä 29+jotain oli tasan 40cm... Vakuutusasiat hoiti mies. Kolmosille ei saanut mistään syntymättömien vauvojen vakuutusta.
Esikoinen on nähnyt siskonsa muutamaankin otteeseen, eipä tuo noteerannut heitä mitenkään...Haki vain huomion itselleen hoitajilta... :LOL:

Luojaa olen muistanut kiittää monasti tästä ihmeestä ja että kaikki meni hyvin... Olen niin onnellinen ja kiitollinen kaikesta että ihan itkettää... :heart: :heart: :heart:
 
onnea ihan hirmuisesti teille kaikille, pientä isosiskoa myötem :heart: :flower: :flower:
voi minkä lahjan olette saaneet, täällä itken teidän ilosta- hormoonit sekoilee :whistle: :wave:
voikaahan kaikki hyvin ja toivottavasti saatte pikku tontut kotiinne jouluksi- ihana lahja kyllä. :heart: :heart: :heart:

rauhallista marraskuun loppua toivottelee 2 pikkumiehen äiti joka kolmatta kultaa odottaa rv 18+4 :wave:
 
OI, ihanaa.. pitkästä aikaa muistin tän ketjun ja tulin lukemaan ja miten ihana uutinen olikaan luettavana.. Triplasti onnea ja halauksia sinulle Pikkumyyn äiti ja koko teidän perheellenne!!! :flower: :heart: :heart: :heart: Nyt on teillä kunnon akkavalta.. :D Ihana kuulla että kaikki on mennyt hyvin... Toivottavasti saatte kotiutua jouluksi, että saatte viettää joulun yhdessä! :) Kirjoittelehhan kuulumisiasi aina kun joudat ja jaksat... ja laita meille tänne joskus kuvia pienistä kolmosistanne!?!? :heart: :)

Voimia ja jaksamisia sinne!!! :hug:
 
juu
Kävin illalla katsomassa sen telkkariohjelman teistä, Pikku Myyn äiti ja oli kiva ohjelma ja nauratti monta kertaa jutut. Nyt kun tosiaan sitä teidän tulevaa arkea ajattelee niin ei varmaan ihan helppoa tule olemaan mutta ainakin ohjelmassa vaikutitte olevan rauhallisia ja tasapainoisia ihmisiä, joten vielä kun sitä lisäapua saatte niin eiköhän se arki rupea rullaamaan. Ohjelmassa tuli muitakin asioita esiin mitä ei ole edes tullut ajatelleeksi monikkoperheiden arjesta, esim. tosiaan se seikka että saatte vaan normaalit kolmen (tai siis teillä neljän) lapsen lapsilisät, vaikka hankinnat on tehtävä aina kolminkertaisesti, ei pysty tavaroita samalla tavalla kierrättämään kuin ns. normaalimonilapsisessa perheessä.

Mutta kaikkea hyvää teille ja kiva kun jaksat käydä kuulumisia kirjoittelemassa, seuraan jatkossakin mitä teille kuuluu!

Juu rv 19+3 sekä tyttö 1v8kk
 
Oikein lämpimät onnittelut triplaonnesta koko perheelle! :heart:
Löysin tämä ketjun vasta ja oli luettava koko ketju läpi. Ihanaa, että kaikki on mennyt hyvin. Hyvää vointia pienokaisille ja toivottavasti kasvavat hyvin. Hyvää vointia myös äidille. =)
 
Kävinpä minäkin katsomassa tuon ohjelman teistä Pikku Myyn äiti, olette ihanan oloinen pariskunta ja perhe! :) Toivotaan, että meidän yhteisen kotikaupunkimme päättäjät antavat teille mahdollisuuden saada tarvitsemaanne apua. Hyvää vointia edelleen koko perheelle! :heart: :heart: :heart:
 
Paljon onnea pienistä kolmos tytöistä koko perheelle!! onnea myös isosiskolle !
Minäkin katoin ohjelman ja olette tosi ihana perhe. onnea tuplasti vielä kerran. :heart: :heart: :heart: :flower: :flower: :flower: :hug: :hug: :hug:
 
Onnittelut minunkin puolesta koko perheelle =)
Katsoin härkää sarvista ihan mielenkiinnolla, itse odotan kaksosia rv 30+2.

Ihana juttu kun kaikki meni hyvin, voiko ihanampaa joululahjaa saada kun 3 pientä nyyttiä =)

Voimia ja jaksamista :)
 
Erittäin paljon onnea tyttö triosta. :heart: :heart: :heart: Olen taustalla seurannut tilannettasi ja "elänyt hengessä mukana". Toivottavasti pääsette jouluksi kotiin. :heart: :heart: :heart:

tmvk ja toukka 18+1
 
Tulin tänne muutaman päivän tauolta kurkkaamaan ja mitä ihmettä :eek: täällähän olikin maailman onnellisimpia tapahtumia... Onnittelut äipälle :heart: iskälle :heart: pienelle tuoreelle isosiskolle :heart: sekä kaikille kolmelle pienimmälle pikkusiskolle :heart: :heart: :heart:

Ihanaa, että kaikki meni hyvin ja viikkoihin ja lukumäärään nähden kuitenkin hyvän kokoisia tytöntylleröitä :) Nyt ei voi muuta toivottaa kun voimia ja jaksamista monikkoperheen arkeen, sitä sinne kuitenkin tarvitaan!!! Rankkojakin hetkiä varmaan tulee mutta kaikki ilot ja onnistumiset tulee myös moninkertaisena... :hug:

Ja kun tytöt sulhasia tarvitsee niin hihkase :D meillä on täällä mistä valita :LOL:

Pikku Myy -78 ja pojat :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
 
Oikein paljon onnea Pikku myyn äidille mahtavasta tyttötriosta!! :heart: :heart: :heart: Hienoa että olivat hyvänkokoisia, ja että alku on lähteny hyvin. Ja todentotta, vain suuret rakastajat tekee tyttöjä, teillä sit mies oikeen "mahtisonni"! :LOL: :LOL: Ja myös ammattimies, kun vaan tyttöjä tekee. :D
Toivotan hyvää jatkoa teille kaikille, ja toivotaan että tyttöset pääsevät pian kotiin hyvissä voimissa! :hug:

Räpätäti+papu rv8
 
Just mies käänsi kanavaa äsken ja ehdin nähdä viimeiset minuutit uusimmasta Härkää sarvista - jaksosta, jossa haastateltiin Pikku Myyn äitiä, isää ja näytettiin isosiskoa ja pikkutyttöjä sairaalassa. Ihania olivat, niin kauniita! Onnea siis teille tuhannesti! Ei näkynyt olevan vielä ylen sivulla jaossa tuota jaksoa, pitää käydä katsomassa kunhan tulee. :)

 
Katsoin juuri ohjelman netistä. Ihanaa kun olette saaneet apua kaupungilta, sillä sitä kyllä varmasti tarvitaan. :heart: Teidän tytöt (kaikki neljä) ovat todella suloisia. :) :heart:

Oikein ihanaa ja toivottavasti valkoista Joulua sinne teille kaikille. :xmas:

Toivottelee: Piituli+kaksostytöt Emma ja Essi (3 kk jo) :hug:
 
Minäkin katsoin juuri netistä eilisen härkää sarvista ohjelman, aivan ihana kuulla että saatte apua naapurustosta ja Jyväskylän kaupungilta =) Aivan ihania pikkuisia siellä oli :heart: =) Kirjoittelehhan kuulumisia kun ehdit ja jaksat =)

Oikein ihanaa Joulua teille :heart:
 

Yhteistyössä