Muskarit Oulussa!?

Hei,

Kertokaapa mitä eri vaihtoehtoja on Oulussa käydä musiikkileikkikoulussa 6,5 kk ikäisen kanssa? Asustellaan täällä Maikkulassa päin, eli mielellään lähettyviltä. Ja jos tiedätte hintoja ja aikoja milloin on niin auttas valinnassa. Kiitos jo etukäteen teille jotka viitsitte vastailla :)

Mukavia sadepäivänjatkoja :wave:
 
Kiitokset myös minun puolestani linkistä Eddie76.

Vieras1: Hitsit, kun meillä tyttö täytti eilen vasta 3kk ja on neljästä kuukaudesta ylöspäin tuo muskari ja alkaa jo ensi viikolla. Kuukaudessa kuitenkin tuo kehitys menee eteenpäin hurjaa vauhtia, joten pitänee uskoa, ettei välttämättä ole meidän neidille hyötyä tuosta..harmi :/ . Onneksi kuitenkin mahduttiin vauvojen värikylpyyn, josta olen erityisen innoissani: nimittäin halusin jo raskausaikana siihen :) !!
 
Pepsukka81: Tuo muskari ei kuulemma ala vielä ens viikolla kun eivät ole saaneet tuohon 2007 syntyneisiin tarpeeksi osallistujia :(
Siksikin houkuttelin sinua/teitä mukaan että ryhmä saataisiin kasaan, kun sanoivat MLL:sta, että muutama osallistuja vielä lisää tarvittas niin sitte toteutus toi ryhmäki. Tuskin kuitenkaan ikä on muutamasta viikosta kiinni jos haluatte osallistua =)
 
Vieras1: Ilmoittauduin sinne ja jätin yhteydenottopyynnön, että vastaako vielä 3kk kehitystä eli onko hyötyä veilä muskarista :).

Vauvojen värikylvystä tietoa tässä linkissä:

http://oulu.ouka.fi/kulttuuri/Tiedote.asp?ID=8753

Kannattaa olla nopea, jos haluaa- ei maksa kuin 20e.
 
Nostelen tätä viestiä josko joku huomais ja osallistus :)
Niin tuli kirje meillekkin, tosi harmi jos ryhmää ei saada kokoon :(
Täytyy varmaan sitte yrittää mennä johonkin toiseen ryhmään, mutta ois ollu kiva olla suurinpiirtein samanikäisten kanssa. Kaikki innokkaat mukaan!!!
 

Yhteistyössä