Myllyyn 1 viikon ikäisen kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja Satu
  • Ensimmäinen viesti
Mä en olis JAKSANUT, mutta jos jaksat niin siitä vaan :) Kannattaa vaan pitää käsidesiä mukana, mä en lääppis kauppakeskuksen porraskaiteita ja sen jälkeen viikon ikäistä ennen käsienpesua. (En olis tehnyt tätä ennen possunuhahysterisointiakaan.)
 
vieras
Hyvin voi lähteä. Maalaisjärjellä pärjää. Ja ne jotka pelkää pärskiviä juoppoja ja kakaroita niin ei ne pöpöpisarat siellä ilmatilassa vapaana leijaile siivillään ja hyökkäile vaunuihin vaan laskeutuu nopeasti parin metrin säteellä maahan kun joku pärskäisee. Ite vaan välttää koskemasta likasilla näpeillään vauvaan tm. niin tartuntavaara on aika olematon :)

Siinähän masentuis jos täytyis 2 kk kotona olla vauvan kanssa. Ja etenkin kun kaikilla ei ole mahdollisuutta saada hoitajaa muksulle että edes ite pääsis johonkin. Jokainen ketä tässä asiassa vetää huono äiti-kortin esiin niin vois katsoa peiliin.
 
vieraana
Alkuperäinen kirjoittaja Iinaliina:
Tältä palstalta ei kannata tällaisia kysellä, koska harmaiden mielestä äitien ei pitäisi koskaan lähteä ostamaan mitään itselle eikä käydä missään lapsen syntymän jälkeen! :headwall:
ai harmaiden? Voi jumankauta mikä idiootti sä olet :D
 

Yhteistyössä