Neuvoja 4kk vanhan yöheräilyyn 1,5 h välein...?

  • Viestiketjun aloittaja kastehelmi
  • Ensimmäinen viesti
kastehelmi
Poika on 4kk vanha ja noin kuukauden on öisin heräilty (lähes koko yö) 1-1,5 h välein. Pisin pätkä saattaa olla 2h ja sekin vasta aamuyöstä. Eli ekat heräämiset on aina tunnin välein. Poika syö vain rintamaitoa, kiinteitä harjoiteltu pari päivää mutta vielä ei mitään muutosta. Hän nukkuu myös minun vieressä, koska omaan sänkyyn nostamiseen aina herää. (tämä vieressä nukkuminen on vastoin periaatteitani mutta jotta saisi edes vähän nukuttua itsekin niin siihen on nyt menty. Esikoista ei nukutettu vieressä.) Kun herää niin tutin laittaminen suuhun saa vaan huudon kiihtymään ja rauhoittuu vain tissillä. Ja kun noin usein herää syömään niin ei hän paljon kerralla sitten syökään vaan nukahtaa pian.

Esikoinen söi tuttelia 4 kk iästä eteenpäin päivisin ja öisin rintamaitoa ja yöt olivat paljon rauhallisempia ja unipätkät pidempiä.

Eli siis hyviä neuvoja miten saisi yöt vähän rauhoittumaan. Miten mahtaisi jokin velli toimia illalla, vähentääkö rintaruokintaa?
 
Jenis
Alkuperäinen kirjoittaja **:
meidän vauveli tais nukkua tissi suussa. Kiinteitähän ei kannattaisi alottaa vasta ku puolvuotiaana. Mitään viljoja varsinkaan.
Sinustapa oli reilusti apua.

Meillä oli tuo sama homma samassa iässä, ja yöt rauhoittui vasta kun ipana siirrettiin omaan huoneeseensa yksin nukkumaan. On vissiin niin silkkikorva, että heräili joka kerta kun vanhemmat käänsi kylkeä.
 
mie
meillä typy söi vähän väliä tissiä kunnes kokeilin velliä+lisämaitoa, ja siihen loppui yösyömiset, päädyin siihen tulokseen että mun maito oli liian litkia eikä pitänyt nälkää pois...
 

Yhteistyössä