Nordean joustoluotto. Tarkoittaako tämä viesti, että laina on hyväksytty?

Siismitätäh
"Tervetuloa joustoluottoasiakkaaksemme. Joustoluottohakemuksesi on hyväksytty. Maksuohjelman tarkemmat tiedot ilmoitamme uudella viestillä verkkopankin postiisi. Ystävällisin terveisin Nordean asiakaspalvelu."

Olettaisitko, että lainan saanti on siis ok? :confused:
No mitä muuta se nyt voisi tarkoittaa? Että hakemuksesi on hylätty, mutta he kuitenkin kirjoittavat, että hakemuksesi on hyväksytty?!?!?
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Siismitätäh;22124344:
No mitä muuta se nyt voisi tarkoittaa? Että hakemuksesi on hylätty, mutta he kuitenkin kirjoittavat, että hakemuksesi on hyväksytty?!?!?
Luulen että ap on ollut ihmeissään että minuutissa tuli ilmoitus,eihän ne tuossa ajassa kerkeä mitään tarkasteleen.
 
Niin, siksi muakin epäilyttää, eiväthän ne edes miettineet asiaa? Mutta sitten taas tossa viestissä ei lue mitään lisäselvityksistä (esim palkkakuitti), mutta ei myöskään mitään kieltävää...
Pikkusummissa (muutamia tuhansia euroja) riittänee että tietojärjestelmä tarkistaa luottotiedot ja se tapahtuu automaattisesti muutamassa sekunnissa. Periaatteessa palkkatiedotkin olisi helposti tarkistettavissa verohallinnon palvelusta mutta en tiedä onko sellaista olemassa.
 
[QUOTE="joo";22124416]Luulis et rahatkin olis jo tilillä sitten? Vai tulisko tasatunnein?[/QUOTE]
En tiedä Nordeasta mutta voi olla että rahat pitää itse erikseen siirtää omalle tilille verkkopankissa. Mutta kuten sanoin niin en tiedä Nordean käytäntöä. OP:ssa ainakin näin.
 

Yhteistyössä