Nyt tarvitsen peukutuksia! =( *Linkit kuviin*

Alkuperäinen kirjoittaja Saiccu:
Annoin juuri koiruudelle iltalääkkeet. Joku kyselikin kipulääkkeistä, eli Rimadylilla mennään ja koiruus saa normaalia isomman annoksen.

Nyt se jopa söi hiukan ensimmäistä kertaa, viimeksi on syönyt tiistai aamuna.
Huonossa kunnossa se silti edelleen on.

Olen päättänyt että jos ja kun kasvain uusii, niin en halua nähdä koiraani noin kipeenä enää ikinä. Silloin annan sen mennä... Suurinta rakkautta on osata päästää irti silloin kuin sen aika on. :'(
Olet ihan oikeassa. Suurinta rakkautta on osata päästää rakas eläin sateenkaaren silloille, jos se on todella kipeä. Vaikeaa se on, eikä millään haluaisi luovuttaa, mutta jos koira on kipeä koko ajan niin kyllä sen on parempi olla muualla, siellä missä sillä ei enää ole kipuja vaan saa juosta mielensä lailla... tsemppiä ja edelleen toivon että tästä vielä pääsisitte eteenpäin!!!
 
Voi kovasti voimia teille :hug: Kyynelsilmin täällä luin ketjua ja toivon myös todella että koira paranisi :hug:

Me menetimme oman koiramme viime syksynä,löytyi vatsasta syöpä jolle ei voitu mitään tehdä ja oli sekin jotenkin järkytys kun ei keritty valmistautumaan mitenkään,piikki sitten annettiin saman tien ettei kärsisi.

Mutta toivotaan todella että teillä kävisi hyvin :hug:
 
Alkuperäinen kirjoittaja mammuska:
Saiccuu,laitoin yv, laitatko kuulumiset hampin voinnista. Huoli kova, kun kuitenkin saanut lukea teidän menestymisiä kerhon puolella.. :flower:
Yv ei tullut perille.. :( Minulla oli loota täynnä, nyt on tyhjennettynä. Pistäs uusiksi tulemaan. =)

Hamppi on tänään ollut pikkasen parempi kuin aiemmin. Ruoka maistuu jotenkin ja riehaantui jopa leikkimään esikoiseni kanssa hetkeksi.
Ulos koiruus ei halua mennä. Se jää kuistille makoilemaan ja katselemaan mitä ympärillä tapahtuu. Isommalla hädällä se ei ole maanatain jälkeen käynyt. Koira makoilee vain suurimmaksi osaksi. Kipeä se edelleen on, mutta parempaan päin mennään onneksi.

Otan koiralta tässä iltapäivänaikana dreenit pois. Tikkien poistoon on vielä 7-8 päivää.

Tässä on kuva Hampista kun se tänään makoilee kuistilla. Ja HUOM!! Jos olet kovin herkkä, niin ÄLÄ AVAA linkkiä. Koiran haava näkyy...
http://kuvablogi.com/nayta/iso/img1329781.jpg

 
vieras
Kiva kuulla, että vähän parempaan suuntaan ollaan menossa :)
Ei varmaan koira jaksa juurikaan lähteä kävelylle vielä tuossa kunnossa. Ja kun sitä ruokaakaan ei ole juurikaan mennyt, että ei varmaan ole kovin suuri iso hätä.
Pikaista paranemista ja kerro ihmeessä kuulumisia täälläkin, kun niitä käyn minäkin aina välillä katselemassa.
 

Yhteistyössä