Odotan viidettä ja nyt jo haaveilen kuudennesta, olenko ihan tärähtänyt :)?

  • Viestiketjun aloittaja monta muksua
  • Ensimmäinen viesti
no
itsehän toki tiedät omat voimavarasi mut saanko kysyä haluatko oikeasti KASVATTAA LAPSEN, onko sulla voimia tuohon kaikkeen selvitä kunnialla vastaan tulevasta?
Jos on ni :flower:
Vai oletko hassahtanut raskauteen, pikkuvauva-aikaan tms?
 
kk
rajansa tälläkin..
leiki nukeilla - voit laittaa kaappiin välillä


Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja aa:
jo riittää..

millä elätät lapset..

Alkuperäinen kirjoittaja monta muksua:
Millä ihmeellä tämän ikuisen vauvakuumeen saa talttumaan. Vinkkejä?
Ihan omilla ja miehen tuloilla eletään. Ei siis saada mitään tukiaisia lapsilisän lisäksi. Hyvin tullaan toimeen.
 
hei
No et varmasti ole tärähtänyt. Ihanaa, kun on olemassa isoja perheitä kun nykyään sellainen individualismi on ihan älyttömyyksiin mennyttä, mikä näkyy minusta useassa tämänkin ketjun kommenteissa. Jokainen tietää oman perheensä voimavarat, ja jos teistä itsestä tuntuu hyvälle saada iso perhe ympärille, niin se on sitten teille sopivaa. Sukupolvi pari taakse päin teidän kokoiset perheet olivat aivan normaaleja perheitä. Nykyään ihmiset vaan eksyy jotenkin tässä yksilöllisyyttä korostavassa maailmassa elämän tärkeimmistä asioista, ja esim. uran korostaminen menee todella monilla ihan liiallisuuksiin. Emme kuitenkaan elä täällä vissiin "uraa" luodaksemme, tai ei kai sellainen voi olla ihmiselon perimmäinen tarkoitus, ainakaan kaikilla. Itse ajattelen aina, että kun katson elämääni taakse päin sitten kuolinvuoteella tai kiikkustuolissa mummona, niin voisin olla elämäni ratkaisuihin ja ajankäyttööni tyytyväinen. Luulenpa, että harva lapsiaan tuossa vaiheessa "katuu"; enempi on varmasti niitä, jotka katuu esim sitä, kuinka paljon tuli tehtyä töitä.
 
ninni
Mun mielestä tuossa olis paikka itsetutkiskelulle kun jo raskaana ollessaan alkaa haaveilemaan seuraavasta lapsesta. Jotkuthan tuntee itsensä enemmän kokonaiseksi ollessaan raskaana taikka symbioosissa pikkuvauvan kanssa,voiko kyse olla tällaisesta?
 

Yhteistyössä