[QUOTE="heips";28633109]
Näitä kannustavia esimerkkejä kuulee yllättävän usein. Eivät siis ole enää yksittäistapauksia, kuten "asiantuntijat" ovat haluneet suuren yleisön uskovan. Laiva on toivottavasti kääntymässä, vaikka pikkuhiljaa.[/QUOTE]
Niin pitkään kun suuri yleisö käsittää karppauksen olevan pelkkää munia ja pekonia voissa paistettuna ja juustolla kuorrutettuna puolikkaan kurkun kanssa, ei tule tapahtumaan.
Mulla karppauksen sai nimenomaan toimimaan ne kasvikset ja kasviöljyt. Proteiinit tulee kyllä yllättävänkin helposti.
Kun ajattelee, että noin 1/3 lihasta, juustosta ja kanamunasta on proteiinia, ei niitä 80 grammaan tarvitse syödä kuin suurinpiirtein 240g yhteensä. se ei ole kuin reilunkokoinen pihvi ja pari kanamunaa. Pakkohan siihen on rehuja syödä, että pysyy maha täynnä!
Ihana herkkuhan se partaäijä on ja rahkakin, mutta mulla painonpudotus tyssäs kokonaan aluksi kun ne lisäsin ruokavalioon. Sittemmin tasaantui kyllä. Jos liian vähän oli kasvisrasvoja, niin sekin hidasti, mutta onneksi on avokado ja pähkinät.
Eipä ole väsymyksiä eikä turvotuksia, kun on syönyt järkevästi karpaten. Sitten kun ruokavalio tulee tutuksi ja osaksi arkipäivää, ei niitä hiilareita ja protskumääriäkään tarvitse edes miettiä, sitä vaan syö sen mitä tarvitsee, eikä muuta tee edes mieli.