oisivat laittaneet pienen kotia viiden päivän ripulin jälk!

hohhoijaa!!!kyllä on aikamoista!!!sanoin ETTÄ PAKKO PÄÄSTÄ SAIRAALAAN,KIRJOITTI SIT LÄHETTEEN!!ois varmaan pitäny mennä kotii kuolemaan.Missäköhän on lääkäreiden aivot?5pv ripuli ja oksennustauti,oli jo ihan vetelä pikkunen.. onneksi saa nyt hoitoo.
 
Meillä tytölle tuli viime viikolla keuhkokuume, oltiin kahdestaan sairaalassa perjantaista keskiviikkoon. Sillä välin poika sai molempiin korviin korvatulehduksen. Kun keskiviikkona kotiuduimme, poika alkoi yöllä oksentaa ja ripuloida. Edelleen ripuloi. Kaveriksi alkoi
tyttö oksentaa tänään. Mulla taas alkoi tänään menkat. Paremminkin vois siis meilläkin mennä :kieh:
 
Hyvä et ottivat kuitenkin hoitoon. Me päästiin jo perjantaina hoitoon pikkuneidin kanssa kun oli tauti kestänyt neljättä päivää ja oli kuivunut otettiin verikokeet ja niistäkin asia vahvistui ja muitakin merkkejä jo siis oli. Eilen jo siis päästiin kotiin ja tänään ei ole enään ripuloinut. Rotavirus siis meillä oli. Vastasin tosin jo aikaisempaan viestiisi. En pysty kirjautumaan. Täytyy miettii mikä oli salasana. Niin ja mei tyttö täyttää maaliskuun lopussa 2v. Paranemisia teillekkin. Onko iskä lapsen kanssa sairaalassa?
 
Voi voi teitä joilla sairastellaan. Mekin oltiin koko porukalla mahataudissa. Kyllä toipuminen ottaa koville kun moni kipeenä yhtäaikaa ja sitten taas tulee uudet pöpöt pälle. Toivottavasti paraneminen on jo hyvässä vauhdissa teillä muillakin.
 
Vatsataudit on kyllä karseita :\| Sitten ne vielä tarttuu niin helposti muihinkin perheenjäseniin. Toivottavasti teidän lapset paranevat nopeasti :hug:

Tällä perällä on pakkasta yli -30 astetta - pöpöt saa kyytiä =)
 

Yhteistyössä