Oisko kiihottava näky...

  • Viestiketjun aloittaja mies77
  • Ensimmäinen viesti
mies77
Jos miehelläs ois norsunkärsästringit jalassa ja hän olisi öljynnyt kroppansa. Ja tanssisi sulle esityksen backstreet boysien tahtiin ja hieroskelisi ylävartalooan. Suunnittelen vaimolle yllätystä kun tulee lenkiltä kotiin.
 
:eek: no..jos nyt ihan rehellinen olen, ni ensinnäkin stringit miehellä.. nno, ei kiitos! toiseks, se öljytty vartalo..arvaas mitä mie siittä ajattelisin? : mie ajattelisin, että "hitto, nää lakanat ei lähe ikinä puhtaaks.."..eli ei kannata öljytä!! se on joku porno elokuvien aiheuttama väärin käsitys miehillä, että naiset tykkäis tollasesta!! (voi toki ollla poikkeuksiakin! )..mut ihanempi ylläri olis joku niska hartia seudun hieronta, kynttilän valoa.. sellasta hempeetä romantiikkaa!! yks asia johtaa toiseen jne jne.. :)
 
Oishan se ihan älyttömän hot.
Siis niin kiihottavaa, että pyytäisin sen toistamaan esityksen heti, kun saan kännykän videokameran valmiiksi.

Sitten linkittäisin tänne sen videon, että kaikki muut mammat vois pöksyt märkänä kadehtia mua, kun mulla on mies joka osaa järjestää upeita yllätyksiä.
:LOL: :LOL: :LOL:
 
kyl mäkin
lämpenen enemmän jutuista jossa on kukkia, hartiahierontaa tai hyvä aamiainen.. tuollainen rupees älyttömästi naurattaan aivan väkisin vaikka kuinka yrittäis olla.
 
kääkkä
Mä oon ostanu vitsinä miehelleni ne norsunkärsästringit, laitoin kerran hälle tyynyn alle ennen nukkumaan menoa josta ne sitten pian löytyikin. Mutta joo, ei kauheasti kiihottais tuo kuvailemasi.
 

Yhteistyössä