olen käyttänyt jo monta päivää Puregonia enkä ole muistanut...

Hoitajat, lääkärit huhuu! :wave:
Eli ei ole terveydenhuoltoalan koulutusta, mutta voisin kuvitella, että se pisara liittyy siihen, ettet pistä ilmaa, ja samalla varmistat, että ainetta tosiaan tulee. En usko, että on haitaksi. Onko ampulli kuitenkin tyhjentynyt?
 
kyllä se puregon kynä niin hyvin ainetta annostelee että olet varmaan tuikannut oikean määrän ainetta. En minäkään välttämättä joka kerta ole tippaa varmistellut ja kyllä on ampullit tyhjentyneet. Ja jos pienen määrän ilmaa pistäisi nahkaansa niin sekään ei haittaa mitään. Näin sanoi lähihoitaja ystäväni kun skitsosin pregnylin pistoa.
 
Ilma ei haittaa mitään. Tarkoitus on vain tarkistaa, että ainetta varmasti tulee sieltä ampullista ja, että neula on läpäissyt ampullin "läpän".

Mulla oli muuten kerran viallinen neula Puregonpaketin mukana.. Neulassa oli valuvirhe ja oli ilmeisesti tukossa kokonaan.
 
kiitos vastauksista.Kohta on taas pistämisen aika,jospa tänä iltana muistaisin.Kyllä tuo kynä on aina nollaa näyttänyt pistämisen jälkeen,joten eiköhän sitä ole mennyt ihan oikea määrä..
 

Yhteistyössä