Oletteko käyneet Tuurissa Veljekset Keskisellä?

  • Viestiketjun aloittaja iitaliina
  • Ensimmäinen viesti
kerran kax viikos tulee käytyä, matkaa n. 20km. tavarapuolen parkkipaikat on aika huonosti suunniteltu tätä nykyä, ei nää kunnolla onko vapaita paikkoja ja jos sellasen luulee näkevänsä ja ajaa sinne väliin niin sieltä ei välttämättä pääse pois jos sattuu olee ruuhkaa, ja joka välistä ei pääse kiertämään ympäri. ihan ok kauppa se muuten on, rahaa menee.
 
Me oltiin just viikko sitten Keskisellä. Kyllä siellä kaupassa saa ainakin aikaa menemään useita tunteja! Ei sielä mitään niin erikoista ole. Ihan niitä samoja tuotteita mitä muuallakin, mutta valikoima on hyvä. Hyviä tarjouksia sielä myös on. Oltiin sielä hotellissa yö. Hieno hotelli ja erittäin rauhallinen. Muutama eläkeläinen oli meidän kanssa. Sielä ei ole mitään hotellin baaria vaan ainoastaan ruokaravintola joka on arkisin klo.22.30 asti auki. Että jos haluaa rauhassa yöpyä, että jaksaa shoppailla niin suosittelen sitä.
 
Kamalan ahdas, sotkuinen ja ihme krääsää pullollaan. Ja erityisen kivaa on tunnin jonotus parkkipaikoille sekä kilometrin matka autolta pääovelle. Agressiiviset mummot ja vaarit autojen kylkiä kolhivine kärryineen... jo vain, ihan milloin tahansa! :xmas: |O :kieh: :headwall:
 
guest
Olen käynyt useasti. Mielestäni oikein mukava kauppa. Palvelu ainakin on miellyttävää ja kärryjen kanssa mahtuu hyvin kulkemaan laajennuksen jäljiltä. Joulupuoti on mukava. Vaatteet mielestäni edullisia ja minulle sopivia. On merkkivaatteita, isojen tyttöjen vaatteita ja ihan perusvaatteita. Tietty sit vielä urheiluvaatteet erillään. Käyn jatkossakin.
 
vieras
No ei sinne kannata lähteä ihan jouluostoksille. Ei hintataso ole edullisempaa. Ja kun nyt vielä laskee, että bensat/dieselit on kalliita, niin ei kannata.

Joka kaupassa on eudllista ja kallista sama pätee Keskiseen. Ei se mikään ihme paikka ole aika känänen paikka. MEiltä matkaa 50km ja silloin tällöin käydään ohikulkumatkalla siellä.
 
millipilli
Alkuperäinen kirjoittaja Alli Huuppa:
Kamalan ahdas, sotkuinen ja ihme krääsää pullollaan. Ja erityisen kivaa on tunnin jonotus parkkipaikoille sekä kilometrin matka autolta pääovelle. Agressiiviset mummot ja vaarit autojen kylkiä kolhivine kärryineen... jo vain, ihan milloin tahansa! :xmas: |O :kieh: :headwall:
Olet tainnut olla just juhlapyhien aikaan tai ennen tai sitten on ollut jokin tapahtuma jos kerta tunnin oot jonottanut! Kyllä siellä parkkipaikkoja on ihan hyvin arkisin ainakin... Ennen joulua viikonloppusin on ruuhkaa... Viikolla kun menee niin saa rauhassa shoppailla...

Ja ap:lle Käy ihmeessä!
 
Kyy
Keskinen toimii halvoilla sisäänheittotuotteilla. Aina on joku tarjoustuote, joka myydään alle omien. Sit ku ihmiset ajaa sinne saakka, ostavat he samaa tavaraa kun esim. stockalla samalla hinnalla kun eivät viitsi yhden tavaran takia ajaa pitkää matkaa.

Onhan se vaihtelua arkeen sellainen reissu ja kätevästi on kaikki yhden katon alla. Mutta taloudellista hyötyä ei siitä saa.
 
Me käytiin ennen useinkin, oli jotenkin kiva lähtee sinne retkelle, vaikken sitä koskaan oo mitenkään edullisena paikkana pitänytkään. Mutta nyt kun tuli toi Ideapark lempäälään, lähden mieluummin sinne retkelle kuin Tuuriin, vaikkei ne nyt oo mitenkään samanalaiset paikat joita vois ees verrata, mut silti...
 
joo
Käyn kyllä kyläkaupassa. Iso miinus on se että ruokapuoli on erikseen... Auton siirto yms on rankkaa tenavien kans... Ja jotenkin se ruokapuolelle sisäänmeno on tyhmä!!! Kilometrin saa kävellä ennenkuin on edes kaupan sisällä!! Kylmällä ja sateisella ilmalla tosi inhottava...
 

Yhteistyössä