Olipa kyllä melkonen vosu muuttanut naapuriin.

  • Viestiketjun aloittaja terveisiä espoosta
  • Ensimmäinen viesti
terveisiä espoosta
Tapasin naapurin joka oli yksinhuoltaja jolla 4 lasta ja kaikilla eri sukunimi. Pyys kansaan baariin, ois jättänyt nuorimman 1v. vanhempien lasten hoidettavaksi. Halus kuulemma vielä yhden lapsen ja sille rikkaan isäehdokkaan kun muiden lasten isät olivat kuulemma persaukisia paskoja... Kieltäydyin kutsusta mutta neuvoin menemään paikalliseen baariin ts. räkälään, sinne kun voi mennä yksinkin.
Muija oli nähnyt parhaat päivänsä aikaa sitten ja ihmettelen kyllä miehiä jotka eivät älyä käyttää ehkäsyä näiden bubiruusujen kanssa. Ja suretaa kyllä tommosen äidin lasten puolesta joka tekee lisää lapsia vain elatusmaksujen takia!
 
"Eeva"
Kertokaapa milloin baarista tulee räkälä? Kun itsellä tulee joskus käytyä ystävien kanssa muutamalla siiderillä, niin joidenkin mielestä käymme räkälöissä. Siis se että menisi Helsingin keskustan johonkin erikoisoluita tarjoavaan baariin olisi ihan ok, mutta jos ne parit käykin juomassa oman kodin lähiössä sijaitsevassa baarissa, se onkin sitten räkälä?!

Minusta sanasta räkälä tulee enemmänkin mieleen nuo lähikalliot, jonne tietty alkoholistiporukka kokoontuu kesäiltaisin juomaan jotain sorbusta, tappelemaan ja sammumaan konkreettisesti räkä poskella.

Meidänkin lähibaareissa siideri maksaa sen 6€/tuoppi. Ei siellä sossun korvauksilla kukaan loputtoman pitkään kyllä juopottele. Toki onhan siellä niinkuin baareissa lähes aina niitä "ei niin kohtuukäyttäjiä", mutta ei mitenkään häiritsevissä määrin.

Tuntuu jotenkin oudolta, että Suomessa jossa alkoholi on muutenkin niin törkeän kallista, niin pitäisi mennä vielä kaikista kalleimpiin baareihin, jottei vahingossakaan käy räkälöissä.
 
notota
Lähiöbaarit on räkälöitä, niissä on aina samat vakioporukat sikailemassa ja juomassa piikkiin, omat kuppikuntansa ja jokainen tietää toisensa vähintään nimeltä. On myös aika epäsiistejä useimmiten, siis juurikin räkälöitä verrattuna keskustan yökerhoihin tms. paikkoihin, joissa sisustus yms. asiat on vähän paremmalla tolalla ja järjestysmiehet ovella karsimassa pahimmat tapaukset pois.

Aloitus oli muuten ihan naurettava provo :)
 

Yhteistyössä