On se jännä juttu

  • Viestiketjun aloittaja "epävarma"
  • Ensimmäinen viesti
"epävarma"
[QUOTE="Oop";30139195]Siis tänäänkö? Ei kai nyt joka tunti sentään tarvitsekaan. Hiukan kärsivällisyyttä, opettele odottamaan. Hyvää kannattaa odottaa![/QUOTE]

No tänään tänään. Eikä eilenkään olisi varmaan tullut mitään ellen olisi itse ensin laittanut. Kai mies silti osaisi sanoa jos ei olisi kiinnostunut pitämään yhteyttä,luulisin ainakin mutta mistä sitä miehistä niin tietää. Inhoan sellaisia leikkimisiä, että ei voi ottaa yhteyttä jos haluaa ja pitää muka odottaa että mies ottaa yhteyttä. Är-syt-tä-vää!
 
"Oop"
[QUOTE="epävarma";30139217]No tänään tänään. Eikä eilenkään olisi varmaan tullut mitään ellen olisi itse ensin laittanut. Kai mies silti osaisi sanoa jos ei olisi kiinnostunut pitämään yhteyttä,luulisin ainakin mutta mistä sitä miehistä niin tietää. Inhoan sellaisia leikkimisiä, että ei voi ottaa yhteyttä jos haluaa ja pitää muka odottaa että mies ottaa yhteyttä. Är-syt-tä-vää![/QUOTE]

Siis juu. Ei sun tartte mitään leikkiä, jos et halua. Leikkiin tarvitaan kaks. Luultavasti mieskään ei tiedä, että te parhaillaan leikitte jotain hämäräperästä sosiaalista seurustelunaloitteluleikkiä.

Ihan kuule suorasti toimit ja kuuntelet sydäntäs. Otat härkää sarvista. Nostat kissan pöydälle. Soitat sille äijälle ja sanot, että taidat olla pahasti pihkassa, haluat lähtee sen kans jonnekki ulos ja kelpaako vaikka tänä iltana? Kyllä se sitten sanoo, jos ei kiinnosta. Jos epäilet kaverin motiiveja, niin voit sanoo, ettet oo mikään yhden illan pano vaan tosissas. Ota tai jätä. Jos jättää, niin löydät kyllä itelles paremmankin vielä, vaikka onkin kurjaa tulla hylätyksi :)
 

Yhteistyössä