Onko aivan hullu ajatus myydä koko omaisuus ja muuttaa perheen kanssa ulkomaille (Aasiaan)?

  • Viestiketjun aloittaja kreiziääs
  • Ensimmäinen viesti
kysymys
[QUOTE="aapee";29362379]asuntolainaa ei ole, autot myytäisiin ja naapurissa asuu sukua, joka pitäisi kiinteistöstä huolen.[/QUOTE]

Miksi sitten avausviestissä sanot teidän olevan asuntovelallisia? Meni vähän pohja koko jutulta.
 
Olet pihalla
[QUOTE="aapee";29362255]Nimenomaan! Elää olis tarkoitus![/QUOTE]

Siis huomasin myöhemmin, että kyse oli vuodesta. Niinkään pitkäksi ajaksi tuskin viisumia saa yhteen maahan, mutta kierrellen eri Aasian maissa homma tietenkin onnistuu.
 
Vierasss
[QUOTE="aapee";29362243]kiitos asiallisesta kommentista. :)
Niinkuin sanoin niin tämä on vasta ajatuksen asteella. Meidän ammattimme ovat sellaisia, että niistä tuskin on ulkomailla hyötyä. Elämän kokemusta nimenomaan haetaan; halutaan opettaa lapsille, että elämä ei ole just niin helppoa kuin mihin on totuttu. Plussana toki lämmin ilmasto ja stressittömyys. Tarkoituksena on parantaa koko perheen hyvinvointia ja tuoda meitä lähemmäs toisiamme.
Materialle ei niin väliä. Aina saa uusia![/QUOTE]

Asiallinen = samaa mieltä kuin sä. ( sun mielestä)
 
Vierassss
[QUOTE="aapee";29362388]asuntovelkaa on about 10 t euroa, joka olisi maksettu reissuun lähtiessä. En siis laske meitä enää siinä vaiheessa asuntovelalliskes, kun ensi syksynä lähdettäis.[/QUOTE]

Niinniin keksit koko jutun. Siltä se kuulosti alunperinkin.
 
Vierassss
[QUOTE="aapee";29362417]Keksin kok ojutun? Miksi ihmeessä keksisin tällaisen jutun? Kerropa sinä. :D[/QUOTE]

Oliko tämä muka määritelmiesi mukainen asiallinen kommentti!!!

Mikä juntti - parempi kun lähdette!
 
Noh, pysyvää oleskelulupaa tuskin tarvitaan jos vuodeksi aiotaan lähteä. Jos ap aikoo perheineen lähinnä chillailla ja matkustella, eikä edes asettua aloilleen pidemmäksi aikaa se onnistuu varmasti...kannattaa elää hieman, eikös vaan ;)
Kyllä mutta Thaikussa ei niin pitkän aikaa kerralla lomaillakaan tosta noin vaan, joitakin kk taisi olla raja jonka jälkeen on ainakin piipahdettava rajojen ulkopuolella. Ja pitempiä oleskelulupia saa lähinnä eläkeläiset.
 
"aapee"
Alkuperäinen kirjoittaja Strösselit ja kaikki!;29362531:
Kyllä mutta Thaikussa ei niin pitkän aikaa kerralla lomaillakaan tosta noin vaan, joitakin kk taisi olla raja jonka jälkeen on ainakin piipahdettava rajojen ulkopuolella. Ja pitempiä oleskelulupia saa lähinnä eläkeläiset.
Thaimaa ei ole meidän matkakohde ollenkaan, lähinnä Malesia ja Indonesia.
 

Yhteistyössä