Onko autoissanne ilmennyt häikkää E-10 bensasta?

  • Viestiketjun aloittaja "ups"
  • Ensimmäinen viesti
on tullut.
muuta syytä siis ei ole, tuli juuri 90 000 km: huollosta, jossa ei moitteen sijaa muuten autossa ole. Käynnistäessä yskii (ei siis starttaa laakista) ja sammuilee (vaikka kytkin olisi pohjassa)
 
"vieras"
Ei sitten niin mitään ongelmaa. Ellei sitä lasketa, että kulutus on PIENENTYNYT.
Auto on 18-vuotias.

Väitän, eetä ne, joilla kulutus on noussut radikaalisti, syyllinen löytyy ihan peilistä... joko ajotapa on kuluottava tai on ostettu täysin järjetön auto.
 
Ei ole. Auto on vm. 2005. Kulutus "nousi" mutta tais olla kovan talven takia. Nyt kun laskenut pahimmista ja vaikka kokeiltiin sitä 98:ia niin on palattu takasin tähän e10:iin. 2-litranen kone ja ranskalainen farkku.
 
roni
[QUOTE="vieras";23690404]Ei sitten niin mitään ongelmaa. Ellei sitä lasketa, että kulutus on PIENENTYNYT.
Auto on 18-vuotias.

Väitän, eetä ne, joilla kulutus on noussut radikaalisti, syyllinen löytyy ihan peilistä... joko ajotapa on kuluottava tai on ostettu täysin järjetön auto.[/QUOTE]

Tuota mietipä nyt hieman. Käytä järkeäsi. Miksi olisin ruvennut ajamaan eritavoin vain siksi, että tankissa on E10:iä? Kun ama auto samalla ajotyylillä kuluttaa enemmän E10 bensaa kuin 98 oktaanista niin miten se on minun syytäni?
 
"vieras"
Autossa alkoi ilmenemään käynnistysongelmia, sammui tyhjäkäynnillä, kulutus nousi aivan uskomattomiin lukemiin. (mm. kiihdyttäessä motarille n.50litraa/100km), keskikulutus nousi n. litran/100km jne..

98, ja ei mitään ongelmaa.
 
[QUOTE="heh";23690125]ei pahalla mut miks te vastaatte jotka ette oo sitä ees tankanneet :D[/QUOTE]

Seku vain!

Mekin tankataan E98/E5.
 

Yhteistyössä