Onko jo nimiä mietitty?

  • Viestiketjun aloittaja Glow
  • Ensimmäinen viesti
Glow
mulla nyt on aikaa vielä reippasti, mutta aloinpa tuossa selaamaan nimiä kalenterista... Mikään ei oikeen miellytä :whistle:
noh, tytölle nyt viisi etunimi vaihtoehtoa, vain siis pelkkä eka nimi, alleviivasin ja pojalle 4... saa nähä käviskö niistä yksikään miehen mielestä :D
kamalan vaikee asia keksiä lapselle nimi!
 
Meillä on ollut sekä pojalle että tytölle nimet valmiina jo neljä vuotta sitten, ennen kuin oli ees suunnitelmissa yrittää lasta! Pari kuukautta sen jälkeen kun tapasimme miehen kanssa, oltiin jo päätetty nimet :D Ollaan aina hyvis ajoin liikkeellä :LOL:

:heart: lentoemo ja lentäjän poikanen 9+3 :heart:
 
Tytölle meillä on nimi ollut tiedossa jo vuosia sitten. Pojalle en oikein kelpuuta mitään... :whistle:

Mutta eiks ookin hyvä, että se kiinalainen kalenteri ennusti meille just poitsua? :LOL: (joo.. onneks on aikaa miettiä ja murehtia vielä montaa seikkaa ennen nimeä :D )

T. Kärppä rv 8+5
 
Nimi on nyt pojalle valittu maisteltavaksi ja tunnusteltavaksi että oisko se hyvä - no, lähinnä että kelpaako ukolle se. Tytölle ois enemmän kivoja vaihtoehtoja. Poika on meille todennäköisesti tulossa, mutta pitää se varalta miettiä tytönki nimi valmiiks. Eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä putkahtaa! :)

Anzkuli ja Veikka 25+0
 
Meillä on jälleen numi valmiina, samoin kuin edellisilläkin kerroilla. Ollaan tiedetty nyt kaikissa raskauksissa että tyttö on tulossa, joten nimellä ollaan puhuttu jo ennen syntymää ja syntymästä on ilmoitettu tyylillä "Irma syntyi klo xx". Nyt on masussa Alma, joka näkee päivänvalon parin kolmen viikon kuluttua :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja JabbaTheHut:
Meillä on jälleen numi valmiina, samoin kuin edellisilläkin kerroilla. Ollaan tiedetty nyt kaikissa raskauksissa että tyttö on tulossa, joten nimellä ollaan puhuttu jo ennen syntymää ja syntymästä on ilmoitettu tyylillä "Irma syntyi klo xx". Nyt on masussa Alma, joka näkee päivänvalon parin kolmen viikon kuluttua :heart:
Tässä on muuten ideaa. :D Mä oon miettinytkin, että miten sen nimen sais siinä alussa jo kaikille selväks. ...siis en usko näihin salailujuttuihin.
 
täällä on nimet valmiina molemmille. sairaalan synnytyslappuun ne jo kirjattiin hätäkastetta varten jos sellaiseen joutuu ja ne on kyllä ne nimet mitkä annetaan lapselle sitten ihan kasteessa. paitsi jos lapsi ei näytäkkään yhtään sen nimiseltä... :LOL:
 
Meidänkin on ollut vähän vaikeampaa miettiä tytön nimeä kuin pojan nimeä, joka on ollut valmiina jo pitkään. Tytön nimestäkin valmiina on 2. ja 3. nimi, ja voihan se olla että ne jääkin sitten käyttöön sellaisenaan.
 
meillä vasta toiset nimet täysin varmoja, etunimistä on vielä vaihtoehtoja..ja tuntuu olevan taas tosi vaikeeta päättää mikä nimi annetaan!no kohtapuoliin päästään näkeen kumpi sieltä tulee ja minkä nimen näkönen niin josko sit olis helpompi päättää :)
nyt siis rv 34 menossa...
 
Täällä ei vielä edes olla testattu ja silti nimet mietteissä koko ajan...kun tuntuu ettei mitään sopivaa/kivaa löydy ollenkaan...taidan olla liian nirso.. ekalle ja tokallekin on ollu nimet valmiina jo ennen syntymää oikeestaa ihan kokonaan...jotenkin tuntuu että pakko olla valmiina ees jotain vaikka sitten vielä vaihtuiskin, kun ei se 2kk syntymän jälkeen riitä mulle nimen maisteluun ja totutteluun... pelko että mietitään nimee vielä papin tullessa kasteeseen ;) tytölle liikaakin vaihtoehtoja, pojalle vaikeempaa kun kahdelle jo kaikki parhaimmat käytetty...jos tulee vielä poika niin sittenhän kärsitään..... :LOL:
 
joitain nimiä on ehdolla, meilläkin kun mietitään tytölle sekä pojalle kun ei tiedetä kumpi on tulossa. 2 poikaa ennestään.
Kolmas lapsi tulossa niin alkaa välillä olemaan vaikeaa tämä keksiminen.
kirjastosta lainannut nimikirjoja.
tytölle on pari varmaa vaihtoehtoa
=)
on se van välillä hankalaa. monia nättejä nimiä löytyy mutta ei halua antaa samaa kun naapurilla tai jollain jonka joskus tuntenut joka on ollut inhottava ihminen :/
 
tytön nimiä on vaikka viitosille annettavaksi, mutta pojan nimi onkin sitten paljon vaikeampi juttu.. muutamaa nimeä miettinyt mutta ei niin ei, mikään ei tunnu just siltä.. no onhan tässä aikaa pohtia... ja sitten kun lapsen näkee niin ehkä joku nimi vaan loksahtaa kohdilleen, pakko uskoa siihen... tosin sairaalalappuihin pitää jotakin jossain kohti kuitenkin kirjoittaa..siitäpä tulikin mieleeni että koska sairaalaan palautetaan/täytetään ne laput missä nimet pittee olla, millä viikolla????
 
Suurinpiirtein on nimet päätetty. Sairaalan lappua varten piti nimet keksiä ja kyllä oli vaikeaa! Varsinkin pojan nimi oli hankala..
Voihan ne nimet vielä muuttua kunhan tulokkaan näkee. :)
Tänään 30+0 :heart:
 

Yhteistyössä