Onko Jutta Urpilainen ikäisensä näköinen? 35v?

  • Viestiketjun aloittaja galluppia
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Täyttää tänä vuonna 37. ja on ihan ikäisensä näköinen kun tuossa välillä häntä näkee. Televisiossa ja lehtikuvissa ei ole niin rennosti pukeutunut kuin vapaa-ajallaan.
 
"vieras"
Kasvonpiirteet ovat olleet hänellä nuoresta asti hyvin aikuiset. Jos on tyttömäiset kasvot, niin näyttää kuusikymppisenäkin tavallaan "nuorelta", vaikkei siis kukaan nuoreksi luulekaan tietysti.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";24483045]Kasvonpiirteet ovat olleet hänellä nuoresta asti hyvin aikuiset. Jos on tyttömäiset kasvot, niin näyttää kuusikymppisenäkin tavallaan "nuorelta", vaikkei siis kukaan nuoreksi luulekaan tietysti.[/QUOTE]
Vrt. esim. Kirsi Piha.
 
Minusta on. Tykkään nykyisin myös hänen pukeutumis--, hius- ja meikkityylistään, joka on asiallinen ja siisti mutta kuitenkin nuorekas. On stylistien käytön myötä kaunistunut ihan hirmuisesti.

Puheenjohtajavalinnan aikaan:


Nyt:
 
Onko se jotenkin tavoiteltavaa olla jonkin muun kuin ikäisensä näköinen? Onko tavoitellumpaa olla ikäistään nuoremman näköinen? Minkä ikäisen näköinen on tavoiteltua olla? Missä vaiheessa on tavoiteltavaa, että nainen on ikäisensä näköinen? Onko Aira Samulin ikäisensä näköinen?
 
"Mummeli"
Vaihtelevasti. Entinen Jutta pukeutui kovin tätimäisesti, Paula Lehtomäen tapaan. Kävi ilmeisesti asiantuntijalla opettelemassa pukeutumista. Nyt OK. Hiuksistaan saisi vielä paremmin huolehtia. Se tiukka nuttura ei pue häntä. Nyt on ikäisensä näköinen.
 

Yhteistyössä