Onko kaksplussalla minkäänlaista strategiaa miten saisitte eloa tähän foorumiin

  • Viestiketjun aloittaja "teppis"
  • Ensimmäinen viesti
"teppis"
Pitkän linjan keskustelufoorumien veteraanina, voin kertoa että olette tulleet siihen pisteeseen, että kohta tämän foorumin hylkää loputkin keskustelijat.

Kannattaisi kehittää jonkinlainen toimintastrategia mikäli haluatte pitää tämän keskustelufoorumin vielä hengissä.

Kaikella rakkaudella tämän teille kerron ja ihan vain vinkkinä ;)
 
Etiäinen
Totta. Kävin täällä ennen yhtämittaa, olin addiktoitunut. Kirjoitin paljon viestejä päivittäin.
Nyt kun täällä on enää pari valitettavaa häirikköä, hyvien vakkarien sijaan, olen käynyt täällä katselemassa välillä. Kun ennen kirjoitin satoja viestejä viikossa, nykyisin kirjoitan ehkä yhden kerran kuukaudessa. Yleensä sekin on jokin riitaa haastava, pahansuopa sylkäisy, jollekin sellaiselle, jota kohtaan jäin tuntemaan kaunaa.
 
"teppis"
Jos alasajo on tavoitteena, niin hyvin ovat onnistuneet tehtävässä. Nyt ollaan jo kriittisessä pisteessä, jos mitään ei tehdä niin foorumi tulee kuolemaan, muutama mohikaani toki jää höpisemään, mutta loput häippäsee.
 
minäkin
Minä ensin luulin sen olevan vain omassa päässäni, mut ihan oikeasti täällä on ihan hirveen huonoksi mennyt nämä osastot. Ennen oli paljon keskustelua mm kuumeilupuolella, nyt ihan hiljaista. Sama homma joka osastolla.
Olen käynyt monta vuotta ja pian taitaa olla palstan vaihto edessä. Harmi.
 
Mitä täällä on ennen sitten ollut??
Vilkasta, suurimmaksi osaksi mielenkiintoista, hyväntuulista ja useimmiten jopa hyvän käytöksen rajoissa pysyvää keskustelua. Huumoria, kisavisailua, leikillisyyttä, hyvää henkeä, vaikka toki myös kinastelua, kiusaamista ja pöljäilyä. Paljon kävijöitä, joista monet säännöllisiä ja useat rekisteröityneitä.

Tai sitten aika kultaa muistot.
 
"teppis"
Olen nähnyt tämän saman kehityksen ties kuinka monta kertaa, olette kuihtumassa ja kuolemassa pois. Liian vähän aktiivisuutta, olette menettämässä loputkin keskustelijat. Kannattaisi tehdä jotain.
 
[QUOTE="teppis";30363371]Olen nähnyt tämän saman kehityksen ties kuinka monta kertaa, olette kuihtumassa ja kuolemassa pois. Liian vähän aktiivisuutta, olette menettämässä loputkin keskustelijat. Kannattaisi tehdä jotain.[/QUOTE]

Mitähän tälle voisi tehdä?
 
"teppis"
Ihan ensimmäisenä tekisin tänne peukutussysteemin, yrittäisin rekrytoida tänne mielenkiintoisia kirjoittajia joita voisi jollain tavalla kannustaa tai palkita. Moderointilinjaa kannattaa myös miettiä, että ei karkoita mielenkiintoisia persoonia ja tyyppejä, vaikka heillä olisikin joskus kärkkäitäkin mielipiteitä, muuten foorumista tulee vain tylsä ja harmaa. Kilpailut, kyselyt ja kaikenlainen aktivoiva toiminta piristää ja pitää mielenkiinnon yllä ja houkuttelee myös ulkopuolisia paikalle.

Pienellä joukolla tämän foorumin saisi näkyviin muillakin foorumeilla, jotka tuovat foorumia esiin tavalla tai toisella. Kampanja foorumista eli mainosten priorisointi nimenomaan tähän foorumiin. Yleensäkkin keskitätte nyt niitä voimavaroja tänne ja herätätte tämän foorumin henkiin, kun foorumi on taas elinvoimainen voitte keskittää resursseja ja voimavaroja muuhun toimintaan.
 
"plääh"
Ei paljo nuo kaksplussan uudet blogitkaan innosta täällä vierailemaan. Ketä kiinnostaa joku silari-sussu imettämässä? Hohhoijaa. Mihin porukka muuten siirtyy? Vau:lle vai? Täällä on kyllä taso laskenu, ku lehmän häntä. Taidan itsekkin siirtyä muualle.
 
Etiäinen
[QUOTE="teppis";30363391]Ihan ensimmäisenä tekisin tänne peukutussysteemin, yrittäisin rekrytoida tänne mielenkiintoisia kirjoittajia joita voisi jollain tavalla kannustaa tai palkita. Moderointilinjaa kannattaa myös miettiä, että ei karkoita mielenkiintoisia persoonia ja tyyppejä, vaikka heillä olisikin joskus kärkkäitäkin mielipiteitä, muuten foorumista tulee vain tylsä ja harmaa. Kilpailut, kyselyt ja kaikenlainen aktivoiva toiminta piristää ja pitää mielenkiinnon yllä ja houkuttelee myös ulkopuolisia paikalle.

Pienellä joukolla tämän foorumin saisi näkyviin muillakin foorumeilla, jotka tuovat foorumia esiin tavalla tai toisella. Kampanja foorumista eli mainosten priorisointi nimenomaan tähän foorumiin. Yleensäkkin keskitätte nyt niitä voimavaroja tänne ja herätätte tämän foorumin henkiin, kun foorumi on taas elinvoimainen voitte keskittää resursseja ja voimavaroja muuhun toimintaan.[/QUOTE]

Ylläpidon tosin kannattaisi myös miettiä sitä, kannattaako muutaman yksinpuhujan antaa mellastaa kun nyt on nähtävissä että vakkarit ovat lähteneet.
 
"teppis"
[QUOTE="plääh";30363394]Ei paljo nuo kaksplussan uudet blogitkaan innosta täällä vierailemaan. Ketä kiinnostaa joku silari-sussu imettämässä? Hohhoijaa. Mihin porukka muuten siirtyy? Vau:lle vai? Täällä on kyllä taso laskenu, ku lehmän häntä. Taidan itsekkin siirtyä muualle.[/QUOTE]

Suurin osa täältä siirtyy vauvafoorumille. Mutta vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon ja jokaisessa on sata kertaa aktiivisempaa kuin täällä. Ei kukaan jää foorumille jossa uusia kommentteja tulee tunnissa kymmenen, se on aivan liian vähän. Lisäksi kommenttien taso on umpisurkeaa, ei mitään huumoria tai oivaltavaa kommentteissa, tylsiä höpinöitä toisen perään.
 
1) Täällä pörrää todella paljon perskärpäsiä tai yksi todella aktiivinen perskärpänen, joka saa mellastaa ihan miten haluaa.
2) Kiduttaminen, kiusaaminen ja vittuilu on melkoisen kestoteema nykyään. Potkaistaanpa vielä porukalla päähän, jos varmasti nähdään että sattuu. Henkilökohtaisista asioista tai ongelmista on turha puhua, empatia taitaa olla melkoisen tuntematon käsite.
3) Täällä ei enää keskustella. Eriävät mielipiteet menee överiksi ja sitten alkaa tuo vittuilu sekä henkilökohtaisuuksiin meno.
4) Yksi hommafoorumilainen tehtailee tänne päivittäin aloituksia etusivut täyteen ja käyttää tätä propagandasivustona. Sama ongelma kuin tuossa perskärpästen kitkemisessä ja heidän sanomisiensa toppuuttelussa, täällä saa latoa tiskiin ihan mitä tahansa paskaa ilman, että kukaan tuntuu haluavan tai ennättävän puuttua.
5) Yksi uskovainen syytää ulos myös aloituksia aloituksien perään, joissa lähinnä vastaa itse itselleen ja ne aloitukset yhdessä hommafoorumilaisen kanssa täyttää etusivun.
6) Miksi kukaan ihmettelee, kun ynnäilee näitä asioita yhteen miksi kaikki vanhat täältä katoaa. Tämä on oikeasti melko kamala ilmapiiriltään ja keskusteluaiheiltaan nykyään. Koska ei täällä pysty oikein keskustelemaan, täällä ei uskalla olla erimieltä eikä täällä ei uskalla olla oma itsensä.
 
  • Tykkää
Reactions: MolliMelooni
bbierass
Siyä en ainakaan usko, että Vauvan sivustoille häipyvät kilttiä kivaa asiallista keskustelua kaipaavat. Olen kokenut sen palstan täysin toisin.

mamuvastaiset jatkuvat aloitukset ovat yksinkertaisia ja ärsyttäviä.
 
"sipsi"
Vilkasta, suurimmaksi osaksi mielenkiintoista, hyväntuulista ja useimmiten jopa hyvän käytöksen rajoissa pysyvää keskustelua. Huumoria, kisavisailua, leikillisyyttä, hyvää henkeä, vaikka toki myös kinastelua, kiusaamista ja pöljäilyä. Paljon kävijöitä, joista monet säännöllisiä ja useat rekisteröityneitä.

Tai sitten aika kultaa muistot.
Ei kultaa - kyllä se juuri tuollaista ennen oli :)
 
mä...
Olikohan se eilen aamuna, kun katsoin että tällä palstalla oli uusia aloituksia tullut sivullinen ja AV:lla 4 sivua samassa ajassa. Aiemminhan tämä oli vallan mainio, mutta muutokset, muutokset ja muutokset ovat joka kerta hiljentäneet tätä. Siitä on yritetty sanoa ylläpitäjille kerta toisensa jälkeen, mutta eivät piittaa käyttäjien mielipiteistä. Viis veisasivat siitäkin palautteesta, että nyt uudistuksen myötä ei puhelimella ole tänne tulemista. Kun aukaisee Mitäs Nyt:n niin yhtäkään otsikkoa ei näy suoraan vaan kaikki peittyy mainoksiin jne.
 

Yhteistyössä