onko muita kävelemään lähteneitä taaperoita joiden paino ei ole enää noussut??

meidän poika on 1,5 vuotias ja kävelemään/juoksemaan lähdön jälkeen painoa ei ole tullut lisää. ensin oli samassa vaan ja nyt tänään oli 200g alentunut. pituutta tullu kyllä reippaasti.
syö kyllä ihan tai tosi hyvin kaikenlaista ja useasti mut nyt jouduttiin rasvakuurille. eli rypsiöljyä ruokaan ja punaista maitoa yms yms.
vähän nyt äitiä huolestuttaa kun on poika tuollainen hernekeppi :(
ja kauhea paniikki nyt tosta syömisestä tullut mulle.

poika oli noin vuosi ja 2 kuukautta ku läksi ite kävelee.

 
Oma poikani on nyt 1v ja 8kk, ja oli hiukan yli vuoden lähtiessään kävelemään. Meillä ollaan kanssa hoikanlaisia ja neuvolastakin sanoivat, että pitäisi lisätä öljyä ruokaan ja sen sellaista. Itse vaan huolissani, kun pojalle ei aina ruoka maistu vaan työntää lautasen syrjään ja haluaa takaisin leikkimään. Syö kyllä, kun on kunnolla nälkä, mutta silti jotenkin...
No, äiteetä taas vaan huolestuttaa. Poika on terve ja leikkii, nukkuu yöt läpeensä ja on muutenkin terve. Ehkei pitäis aina ottaa niin kamalaa stressiä. B)
 
Meillä tyttö lähti kävelemään 11,5kk iässä kesäkuussa, eikä painoa oo tullu sen jälkeen. tosin painon nousu pysähty jo helmikuussa. tyttö syö kyllä ihan hyvin ja muuten kehittyy. mutta sinäänsä en ole kovinkaan huolissani, koska painoa on kuitenkin 11,4 kiloa. ihana pullukka tyttö on =)
 
En minäkään olisi huolissani..

Kun lapsi on terveen oloinen, jaksaa leikkiä jne ja kuitnekin syö suhteellisen hyvin.

Aina tuo paino ei kerkiä pituuskasvun perässä ja jotkut ovat rungoltaan hoikkia ja pitkiä. Niin myös meillä esikoistyttö, toooosi laiha ja pitkä, mutta syö ihan ok.

=)
 
Täällä kanssa 10 kg painoinen poika ja ikää 1.5v. Pituutta 84 cm. Kävellyt 3kk ja painoa ei ole tullut, päinvastoin. Syö vaihtelevasti, mutta on reipas ja tomera poju. Ei tartte huolestua. Käyrät joskus huolestuttavat likaa vanhempia. :wave:
 
Mun 1v painaa 12kg ja lähes kävelee, vara on kyllä painon pudotakin ja saapa nähdä mitä tapahtuu kun lähtee kunnolla tallustamaan. Sehän on tavallista että paino ei pysy perässä kun lapsi lähtee kävelemään. Jos syö hyvin jne niin ei huolta.
 
Tänään oltiin 1v neuvolassa ja painoi 11850g, siis +300g 2kk aikana. Senttejä oli tullut 3. Kyl se paino on alkanut tasaantua sen myötä kun alkanut kävellä enemmän, vaikka syö reippaasti. Vähän oli oma käyrä notkahtanut ja paino lähestynyt 0käyrää. Pituus edelleen +2 ja hieman noususuunnassa.
 
meillä poika puolitoista vuotias ja viime neuvolassa 1v3kk iässä oli terkkarin mielestä liian laiha ja pitäs lisätä rypsiöljyä ruokaan ym. saas nähdä miten nytparin viikon päästä olevassa neuvolassa että mitkä on mitat. en tosin oo lisänny tota öljyä,minusta ei tartte ku se syö sen mitä jaksaa että on kylläinen niin kyllä se pärjää. hyvin jaksaa leikkiä ja touhuta,vähän liianki hyvin ;) poika on tosi pitkä eli isäänsä tulee tommonen kukkakeppi =)
 
tänään sitten oli meillä 1,5vuotis neuvola. kaikki oli hyvin ja painoa oli tullut kuukaudessa puolikiloa!!!!
tän kuun aikana ruokavaliota fiksattiin sen verran että poika juo punaista maitoa ja rasvallisia jugurtteja. välillä oon lisänny rypsiöljyä ruokaan.
se auttoi sitten saamaan lisää kaloreita sen verran että ei tää liikkuvainen poika ihan sentään silmissä enää kuihdu.
kyllä putosi iso taakka harteilta kun tulokset nähtiin =) =)
 

Yhteistyössä