Onko muitten lapsia punkit purru?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
bbs
no on niillä ollu varmaan 10 jokaisella ja mulla sekä miehellä ikinä ei ole tullut mitään. no meidät kaikki on kyllä rokotettu viime vuonna. mutta eipä kyllä sitäkään enneen ole mittän tullu.
 
Punkkisyyniä pidetään tärkeänä, mutta kuinka moni oikeasti tutkii ne paikat, joihin punkit usein hakeutuvat.. alapää, väliliha ja peräaukon poimut. Myös hiusten sekaan ne helposti hakeutuvat ja sieltä on varsin haastavaa havaita millin kokoinen ihonvärinen pikkupunkki.

Sukat lahkeen päälle joo, mutta vaatteisiin ne kuitenkin tarttuvat ja kiipeävät huomaamatta niskaan tai jäävät vaatteisiin odottamaan sopivaa hetkeä. Ja eivät todellakaan tipu kyydistä vaatteita ravistelemalla.

Nyt olisi kyllä tärkeää saada jollain keinolla punkkikanta hävitettyä, koska niiltä suojautuminen on käytännössä mahdotonta. Lisäksi borrelioosin diagnosointi on erittäin vaikeaa, kun se punainen rengas tulee vain noin puolelle taudin saaneista. Muilla voi olla vain pientä nuhaa tai ei oireita ollenkaan. Halvaantumiset, sydänkohtaukset yms tulevat sitten myöhemmässä vaiheessa ja silloin ei enää lääkkeet auta. Borrelioosi on jo pilannut monen elämän ja vauhti vain kiihtyy.
 
vierailija
Miksi ei keksitä punkkeihin tehoavaa myrkkyä jota voidaan suihkuttaa pitkin nurmikkoja tai jos on jo on hyvä myrkky niin sinne vain ja noille hirville ja peuroille voisi syöttäää punkkimyrkkyä ettei ne levitä niitä. Metsään siis voisi tiputella punkkimyrkkyaineruokaa sellaista kun raivotautirokote.
 

Yhteistyössä