Onko noloa erota kk häiden jälkeen?

  • Viestiketjun aloittaja Ervi
  • Ensimmäinen viesti
Jos teidän tuore avioliitto on oikeasti kaatumassa ensimmäiseen ongelmaan joka on noin pienikin vielä, niin en tiedä olisko sulle hyötyä päästä tästä kriisistä edes yli.

Noin pehmoisella asenteella kompastut sitten seuraavaan ongelmaan tai viimeistään kolmanteen.

Oisin sun tilanteessa enempi huolissani omasta asenteesta kuin avioliitosta siis. Ootko saanut elämässä asiat ihan liian helpolla kun tää on näin suuri vastoinkäyminen?

En syytä, itekin epäilemättä olen, mutta varoitan, että tässä kohtaa sä voit vaikka opetella ongelmanratkaisua, koska suurempia haasteita on elämässä luvassa todennäköisesti.
 
Ikävä sanoa, mutta sinulla on täysin olematon itsetunto, jos anopin koska lapsi-kyselyt saavat sinut pohtimaan avioeroa. Opettele elämään omaa elämääsi, älä välitä niistä kyselijöistä tai neuvojista. Keskustele miehesi kanssa ja kerro, että et (vielä?) kestä ympäristön paineita ja sukulaisten tuppautumista voisi joksikin aikaa rajoittaa.
 
"Vicky"
Selkärankaa sä tarviit, etkä eroa. Rakastatko miestäsi? Painostaako miehesi noihin asioihin (ilmeisesti ei)? Hemmettiäkö kuuntelet ulkopuolisten ihmisten mielipiteitä! Kyllä meiltäkin vuosikausia jaksettiin kysellä vauvauutisia, ja jopa todella röyhkeästi "käskettiin" tehdä lapsia, mutta kyllä ne huutelut loppuivat aikanaan. Sen sijaan keskitymme mieheni kansa toisiimme ja olemme eläneet erittäin onnellista ja ihanaa elämää monta vuotta, tehneet juuri niin kuin haluamme (asuneet ulkomailla, valinneet elämäntyylimme ja tapamme ja kaiken muunkin ihan itse). Meidän elämä, ei muiden.
Mieti, mitä haluat ihan oikeasti, ilman muiden painostusta, ja tee niin.
 

Yhteistyössä