Onko tuo Martina hengenpelastaja

  • Viestiketjun aloittaja "neko"
  • Ensimmäinen viesti
Pätevyys löytyy
•Hengenpelastajakurssi (AMK) antaa todelliset valmiudet ihmishengen pelastamiseen hukkumisvaarasta. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työhönsä tai harrastukseensa liittyen vastaavat uinti- ja vesiturvallisuudesta uimahalleissa ja vastaavissa paikoissa.

•Kurssin ohjelma on Kansainvälisen Hengenpelastusliiton (ILS) hyväksymä. Kurssin hyväksytysti käynyt henkilö voi hakeutua valvojaksi koko Euroopan alueella ja osittain koko muihin maanosiin. Kurssin kesto on 350 päivää, josta käytäntöä on 45 päivää. Hyvän kurssihengen avulla voit ylittää itsesi ja voimasi. Tämä kurssi on saanut erinomaista palautetta koulutetuilta.

•Kurssilaisten on selviydyttävä alkutestistä, jossa on uitava 300 metriä pelastusuintia alle 5 minuutissa, 1000 metriä selällään rintauinnin potkuilla kädet pinnan yläpuolella 1 minuutissa 30 sekunnissa sekä sukellettava pituutta 35 metriä.
 
Hengenpelastajalta vaaditaan todella kovaa kuntoa. Sen huomasi Martina Aitolehti, joka kouluttautui neljän kuukauden ajan kolmostason hengenpelastajaksi Martina ja hengenpelastajat -uutuussarjaa varten. Thaimaassa hän yritti koulia kymmenestä julkisuudesta tutusta untuvikkonaisesta ensimmäisen tason hengenpelastajaa.

Martina Aitolehden vet
 

Yhteistyössä