Onneks meil on Soini!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Joo nauru pidentää ikää ;-D
Uskon Pekkaan!
tammikuu 8, 2012, 11:16 pm
Kategoria(t): Hyvinvointi, Kansainvälisyys, Vaalityö, Ympäristö
Kävin kuuntelemassa uskontoaiheista paneelia sunnuntaina Kirkkotorin koulutuskeskuksessa. Mukana oli paikallisia edustajia eri uskontokunnista sekä tähtivieraana presidenttiehdokas Pekka Haavisto. Keskustelu on erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen – uskonnon roolia käsiteltiin niin päiväkodeissa kuin kansainvälisessä yhteistyössäkin.

Luonnollisesti Pekka Haavisto loisti paneelissa. Parisatapäinen joukko kuunteli hänen vastauksiaan henkeä pidätellen ja eli mukana eri maailman kolkista kertovissa tarinoissa. Olen itse aiemminkin arvostanut Haavistoa kovasti, vaikka en ole häntä tavannutkaan, mutta tässä tilaisuudessa hän osoitti olevansa todellista valtiomies- / valtiohenkilöainesta. Älykäs, asiantunteva ja sivistynyt, ja samalla niin elävä, hauska ja myötätuntoinen. Ei ole todellakaan vaikeaa päättää, kuka on paras mahdollinen valinta Suomen presidentiksi!

Eras panelisti sanoi jossain vaiheessa uskontokeskustelua, että ilo lisää iloa ja suvaitsevaisuus lisää suvaitsevaisuutta. Tämä olisi hyvä motto jokaisen arkielämäänkin – saman lauseen voisi kuvitella tulevan myös Pekka Haaviston suusta.

Marianne Isola – koska maailma on vihreä.
 

Yhteistyössä