Onpa äkästä porukkaa! Onko muita joilla _hyvä aamu_? :) <3

Täällä herätty 10.30 koko perhe :D Aamukahvista tuli harvinaisen hyvää(minä keitin) lapset tykkäsi aamupalasta joka oli "minileipää" :p (Tummaa leipää leikattuna sormenkokosiksi paloiksi) ja baanaania ja kaura cheeriosmuroja. Muumeilla leikitty ja balettia tanssittu :hug: Nyt saa juoda kahvia ja istua hetken. Kohta pitää suunnata jonnekin ostamaan ISO boxi lego peruspalikoita..

Aurinko sulostuttaa pilkahtamalla välillä pilvenreunasta =) ja näyttämällä missä on mitenkin paksu kerros pölyä :x Pieni pakkanen ja villasukat :heart:

Ihanaa lauantaita!
 
Aamutee lämmitti kummasti, ukko ulkoilutti koirat (vapaaehtoisesti) ja nyt pikoihin pitäis suunnata kaverille ratsastamaan ja ajamaan pari pollea. Kiva pikkupakkanen, kun vielä täälläkin se aurinko paistais niin olis täydellistä.
 
Täällä on hyvä aamu. Meinasin olla hieman kiukkunen ku heräsin, poika herätteli koko yön. Mut sain syötyä rauhassa aamupalan ja poikaki leikki ihan kiltisti, joten piristyin =) Nyt suunnittelen kauppa/ ulkoilureissua pojan kanssa kunhan hän heräilis päikkäreiltä.
 
Tääl on hyvä aamu. Siivottiin illalla miehen kans koko huusholli niin oli kiva herätä aamulla kun ei tarvinnu ekaks häätää villakoiria keittiöstä.
Nyt mä koitan tässä saada maalattua silmät ja suun paikoilleen kun mies lähti käymään toimistolla. Sitten olis tarkoitus mennä paistamaan makkaraa pihalle..

 
läski yh
Täällä joku innostui oikein kunnolla tekemään alotuksia noista yh:stä ja eroperheistä. Onkohan sama tyyppi joka vähän aikaa sitten teki noita alotuksia lihavista..
 
Kyllä taas kelpaa olla olemassa.

Heräiltiin 9:30 koko jengi (2 aikuista ja 3 lasta) samasta sängystä. Oli nuo kaksi isompaa (2v ja 5v) kömpineet aamyyöstä viekkuun. No, sänky on 240 cm leveä joten hyvin mahduttiin.
Heräämisen jälkeen "riehuttiin" siellä sängyssä vielä puoli tuntia. Kutiteltiin ja naurettiin.

Noustiin ylös ja lähdettiin porukalla virittelemään aamupalaa. Kinkkuvoikkosia ja muroja.

Sen jälkeen ollaan rakennetlu duploilla ja pötkötelty olkkarin lattialla. Lapsetkaan ei ole tapelleet vielä kovasti. Pientä normalia kränää jostain legopalikoista.

Kohta lähdetään kaupungille. 5 veelle mennään ostaman uudet luistimet ja iskän hokkarit tarttee teroitusta. Iltapäivällä mennään luistelemaan.
 
Vauva herättää kihertämällä vierestä perhepedistä. Melkein heti perään kissa miukuu aamukeskusteluaan hyväntuulisena.. Kohta koko asunto purisee.
Vauva tuijottelee ja ääntelee hyväntuulisena edelleen.
Mies herää ja ja kujertelee vauvalle takaisin ja ottaa tämän syliinsä ja leikittää. Nyt istun sohvalla.. Äsken join ison kupin maitokahvia ja nyt vauva syö sylissäni onnellisena.
Mies hakemassa kaupasta persiljaa keittoa varten.. Menemme taas anoppilaan ( eilenkin saunomassa ) saunomaan.
Mies aikoo kokkailla koko porukalle :heart:
 
Ihan normaali mukava aamu. Ensin heräsivät pojat, vähän ajan päästä siitä vauva antaen äidille aikaa hörpätä aamukahvinsa rauhassa :D Nyt mies lähti poikien kanssa kauppaan ja me jäätiin tänne kotiin tyttöporukassa.
 

Yhteistyössä