Ootteko yhtään pysähtyny ajattelemaan, mitä noitten ''pakolaisten'' mukana kulkeutuu meille tänne??

Suomen hallituksen mielestä ISIS jihadistien salakuljettama hermokaasu sariini on rikkautta niin miksei myös tartuntataudit Lähi-Idästä ? Maahanmuutto hyödyttää meitä kaikkia. Me tienataan tällä. Meillä on unelma.

ISIS järjestön terroristit jotka esiintyvät siirtolaisina ovat voineet salakuljettaa tappavaa hermokaasua Eurooppaan pakolaisia täynnä olevissa veneissä, sisäpiirin tietoa omaava varoittaa Expressin uutisessa.

Kemiallinen ase joka tunnetaan nimellä Sariini, aiheuttaa kuoleman minuuteissa mutta on havaitsematonta koska sillä ei ole makua, hajua tai väriä.

Viimeksi kyseistä kaasua käytettiin Syyrian sisällisodassa ja se johti 1800 ihmisen kuolemaan.

Entinen Syyrian tiedustelun virkamies sanoo Euroopan valtioiden olevan voimattomia pysättämään “Itsemurhapommittajia Helvetistä”

MV lehdestä kopsattu.
 
vierailija
Japanilaisethan tuota sariinia käyttivät metrossa, aika heikoin tuloksin.

Hinkuyskää on ollut liikkeellä iänkaiken, sitä varten lapset rokotetaan, ettei sitä saisi. Meidän lapselta otettiin mm. hinkuyskätestit, kun selviteltiin pitkäaikaista yskää.
 
vierailija
http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/haku;jsessionid=7AD5E4B74A5645B78E573EBC2853E1FC?p_p_id=Article_WAR_DL6_Articleportlet&p_p_lifecycle=0&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_p_frompage=uusinnumero&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_viewType=viewArticle&_Article_WAR_DL6_Articleportlet_tunnus=duo92281

Miksi hinkuyskä on lisääntynyt? Onko rokote menettänyt tehonsa? Hinkuyskän lisääntymisen syitä on ilmeisesti monia; yksi tärkeimpiä lienee se, että rokotteiden aikaansaama suoja jää ainoastaan muutaman vuoden mittaiseksi (Huovila 1981). Koska tehosterokotuksia ei ole voitu antaa isommille lapsille ja aikuisille haittavaikutusten vuoksi, on tauti "siirtynyt" näihin ikäryhmiin. Ilmeisesti olimme vuosikymmeniä tilanteessa, jossa rokote antoi riittävän laumaimmuniteetin nuorille lapsille ja toisaalta aikuisilla oli aiemmin sairastetun taudin aikaansaama suoja (Mertsola 1992). Tilanne kuitenkin muuttui 1990-luvun loppupuolella, ja koululaisia ja aikuisia sairastuu nykyään niin paljon, että tartunnan leviäminen myös pieniin rokottamattomiin lapsiin on tullut yhä yleisemmäksi (kuva 1). Vuonna 1999 todettiin laboratoriokokein 918 hinkuyskätapausta. Omat kokemuksemme sekä Yhdysvalloissa ja Australiassa tehdyt tutkimukset viittaavat siihen, että tapausten todellinen määrä on yli kymmenkertainen laboratoriossa varmistettujen määrään verrattuna. Kansanterveyslaitoksen tilastot osoittavat, että hinkuyskä iskee ilmeisesti eri vuosina eri ikäryhmiin. Vuonna 1997 tauti lisääntyi etenkin yli 11-vuotiailla koululaisilla (kuva 1). Pari vuotta myöhemmin tässä ikäryhmässä ei enää todettu taudin lisääntymistä mutta silloin hinkuyskä riehui erityisesti 6–12-vuotiaiden keskuudessa. Huolestuttavinta on se, että hinkuyskä on lisääntynyt erityisesti täysin suojaa vailla olevilla ja ainoastaan osittain suojatuilla alle kuuden kuukauden ikäisillä lapsilla (kuva 2). Sen sijaan 6–36 kuukauden ikäisillä (= rokotetuilla) tauti ei ole lisääntynyt (kuva 2). Tämä viittaa siihen, että taudin lisääntymisen syynä ei ole rokotteen tehon muuttuminen.
 
vierailija
Sariiini hyvä, mutta vanha kunnon sinappikaasu paras. Kun sitä tiputeltaisiin Syyriaan ISIS:in alueelle, niin se ei tapa huomaamatta. Sinappikaasu on väkevä kaasu, joka saa oksentamaan sisäelimet. Se kuolema on kivulias, mutta varma, sanoi Hitler.
 

Yhteistyössä