osaako kukaan kertoa

Jos sulla on tontti ja annat sen vuokralle,vuokralla oleva omistaa talon.Hän jättää vuokrat maksamatta usealta vuodelta(vaarini tytär),ryyppää jatkuvasti,uhkailee ja häiriköi miehensä kanssa muita ihmisiä ja tekee muutenkin asoita mitkä häiritsevät lähinaapureiden elämää.

Tontin omistajalle mitta tullut täyteen ja haluaa tyttärensä häipyvän.Onko mahdollista purkaa vuokrasopimus vedoten siihen ettei vuokria ole maksettu?
Mitä talolle tapahtuu?

Talo ilmeisesti ulosoton "omistuksessa" ja hänellä sopimus ulosoton kanssa että saa asua siinä.

Vuokrasopimus on olemassa,siinä lukee toistaiseksi voimassa.Uhkailuista yms.on tehty poliisille rikosilmoitus
 
"tiipii"
Toi on varmaan aika hankala tapaus, jos vain tontti on vuokrattu tyttärelle, ja talo taas tämän häirikön? Varmaan kantsis selvittää juurikin nuo, onko talo jo "ulos-otossa" yms, silloin varmaan häätäminen onnistuisikin.. Ja tyhmä kun olen, kysyn vielä että, kuinka voi olla vuokrasopimus, jos häirikkkö kuiteskin omistaa talon? Onko siis vuokrasopimus siitä tontista?? Tää on niin kimurantti ongelma, että kun oikeen miettii, niin luulen, ettei ainakaan täältä kannata ratkaisua kysellä, sorry!
 
"Höttiäinen"
Vuokrasopimus on vain tontista.Vaarini siis omistaa tontin.Tontti siirtyy vasta vaarini kuoleman jälkeen tädilleni mutta hänet on poistettu testamentista joten tontin perii tätini lapset.
He haluavat myös äitinsä pois,eivät ole missään väleissä äitiinsä,yllätys.

Vaarini on jo viennyt papereita viranomaisille jotka tutkivat asiaa.Olivat sanoneet että lähettävät huomautuksen maksamattomista vuokrista (n5000e) mitä tuskin pystyvät maksamaan.Sen perään häätöilmoituksen.Tiedetään että häätäminen voi kestää mutta ilmeiseti on mahdollista.

Ajattelin vain kysäistä täältä jos jollain olisi kokemusta tai tietoa.
 

Yhteistyössä