Osaatko avata oven oikeaoppisesti? Tärkeä opetusvideo

  • Viestiketjun aloittaja Spencer Hastings
  • Ensimmäinen viesti
"veeras"
Mä aloin heti treenaamaan, mutta vaan kompuroin ja astuin väärällä jalalla liian lähelle karmia. Edes tuo sisäänsujahtaminen ei mennyt noin luontevasti :( Treenausta lisää vaan, kyllä tämä tästä.
Harjoittelin jo pari vuotta sitten tuota oven oikea oppista avaamista. Todellä kätevä pyörähtää tuolla tavalla porraskäytävästä sisälle, jos uhkana on törmätä naapureihin.

Muut sulavat liikkeeni ovat Åken opettamia.

[video=youtube;wMAaBlcNy74]http://www.youtube.com/watch?v=wMAaBlcNy74[/video]
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
:LOL: Kävisköhän töistä myöhästymisen syyksi se jos sanois että en oikein hallitse vielä tuota oikeaoppista ovenavausta, ja siksi piti ottaa aamulla kymmeniä kertoja uusiksi ja katsoa välillä youtubesta opetusvideosta mallia. Joten meni vähän aikaa että pääsi ensin makuuhuoneesta ulos, sitten kylppäriin ja sieltä ulos, sitten kotoa ulos, sitten ulko-ovesta ulos ja lopulta työpaikan ovesta sisään...
 
minä uusavuton raasu
Alkuperäinen kirjoittaja Pikkuinen Jättiläinen;29953669:
Aa, löysin jatko-osan!

[video=youtube;n2_LWlKkRYQ]http://www.youtube.com/watch?v=n2_LWlKkRYQ[/video]

Pitääkin harjoitella!
No täähän olikin tarpeen ! Meinasin jo panikoitua että entäs jos olenkin jotenkin jo joutunut oven toiselle puolelle, ovi on ollut vaikkapa auki, niin kuinka ihmeessä saan sen oven sitten kiinni. Hyvä kun laitoit opetusfilmin, pääsen harjoittelemaan.

Mutta sen minä vaan sanon että jos ei kohta jostain tule videota kuinka kuljetaan itseenpäin avautuvasta ovesta niin hätähän tässä tulee...ei voi nimittäin soveltaa tuota itsestä poispäin avautuvan oven avaamisopetusta toiseen suuntaan avautuvaan oveen. Kokeilin, mustelma on otsassa, toinen kädessä....yhyy...
 

Yhteistyössä