Osaisiko joku vastata? Vaatteen palautus- ja vaihto-oikeudesta.

  • Viestiketjun aloittaja "povia"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Vaatteita ei välttämättä voi palauttaa tai vaihtaa edes siinä liikkeessä mistä ne on ostettu. Jotkut kaupat tarjoavat tuohon mahdollisuuden, mutta mitään velvollisuutta niillä ei ole siihen. Ainoa poikkeus on virheelliset tuotteet.

Joillakin ketjuilla voi olla mahdollista palauttaa saman ketjun toiseen liikkeeseen, mutta se on parasta tarkistaa sieltä.
 
voi vaihtaa ja palauttaa eri myymälään, ei tarvitse vaihtaa samaan tuotteeseen. Ainakin hennesillä. Poikkeuksia voi olla aletuotteiden kohdalla, ne saatetaan vaihtaa vaan toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin ja rahaa ei saa takaisin.
 
"vieras"
Vaihto- ja palautusoikeus mihin tahansa ketjun liikkeeseen on ainakin Lindexillä, H&M:llä, Seppälällä ja KappAhlilla. H&M:llä tosiaan ollut jotain rajoitteita käteispalautuksen kanssa. Postimyyntiostoksista en osaa sanoa.
 
Voit palauttaa ihan mihin myymälään tahansa toisesta myymälästä ostetun tuotten. Vaihtaa jos haluat esim. kokoa tai muuhun sen osaston tuotteeseen niin katso että siinä myymälässä on se osasto. Kaikissa liikkeissä ei ole esim. lastenvaatteita, miesten tuotteita tai nuorison divided.

Toiveena olis et jos palautat lastenvaatteita et palauttaisit ne sellaseen myymälään missä on lastenvaatteet. Ne kun menee myyntiin niin helpompi on ne saada myyntiin muiden joukkoon.

Aletuotteita voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai ottaa tuotehyvitys-kortin. Niistä ei käteispalautusta.

Postimyynnistä ostettuja ei voi palauttaa myymälään ainakaan hennesillä koska rowells on oma yritys.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä