Osaisikohan joku neuvoa babyshower-järjestelyissä

  • Viestiketjun aloittaja Hyvät kemut on hyvät
  • Ensimmäinen viesti
Hyvät kemut on hyvät
Olemme kaveriporukassa järjestämässä helmikuun alussa synnyttävälle ystävällemme babyshowerit, mutta emme tiedä moisten kekkereiden järjestämisestä yhtään mitään. Osaisiko joku neuvoa milloin olisi hyvä ajankohta? Onko tähän olemassa jotain ohjenuoraa tai raskausviikkomäärää? Entä millaista ohjelmaa sinne voisi miettiä? Mistään kovin amerikkalaisesta tuleva äiti tuskin pitää... Entä onko kutsuilla korrektia nauttia hillitysti alkoholia? Kai tuleva mammakin yhden lasin kuohuvaa voi ottaa.
 
No ei todellakaan ole korrektia ottaa mitään alkoholia. Kutsutte läheisiä ystäviä ja sukulaisia mukaan. Kivahan se voisi olla, että tulisi yllätyksenä niin, että mies on mukana jutussa ja järjestää kodin kuntoon ja asiat niin, että vaimo on kotona. Aika lailla loppupuolella raskautta ne kai yleensä jäjestetään ja jokainen tuo lahjan vauvalle ja tietysti sinne järjestetään syötävää. Ohjelmasta en osaa sanoa, mutta varmaankin syömisen, vauvajuttujen ja lörpöttelyn parissa aika kuluu.
 
Kuukautta ennen laskettua aikaa. Lahjoja äidille/isälle ja tulevalle vauvalle. Kilpailuja mm. lapsen syntymäpäivä arvuuttelua, listatkaa nimiehdotuksia, erilaisten lasten soseiden maistelua/arvuutteluja, tehkää vaippakakku... pientä purtavaa... äidille lupauksia lastenhoidosta, jalkahoitoa, hierontaa yms. Mukavaa yhdessäoloa. Listatkaa maailman parhaat/pahimmat hoito ohjeet yms =)
 
John McManus
"Mistään kovin amerikkalaisesta tuleva äiti tuskin pitää..."
Jos tuleva äiti ei pidä mistään kovin amerikkalaisesta, niin silloin paras vinkki on jättää koko shower järjestämättä.
 

Yhteistyössä