Osasitteko ostaa sopivan määrän jouluruokia, että roskiin ei esim mene?

  • Viestiketjun aloittaja "Minttu"
  • Ensimmäinen viesti
"Minttu"
Me otettiin opiksemme viime joulusta, ei satsattu kun 50 € jouluruokiin, hyvin piisas. Kinkku tuli työpaikalta, mutta meni roskiin kun oli niin hirveetä ja suolatonta :D
 
"kyl"
Kyllä osataan ostaa oikea määrä ruokaa niin jouluna kuin arkenakin. Oisko sen kinkun voinut hyötykäyttää johonkin laatikkoon tms? Siihenhän voi lisätä niitä mausteita oman maun mukaan.
 
Prkl!
[QUOTE="Minttu";27764621]Me otettiin opiksemme viime joulusta, ei satsattu kun 50 € jouluruokiin, hyvin piisas. Kinkku tuli työpaikalta, mutta meni roskiin kun oli niin hirveetä ja suolatonta :D[/QUOTE]

Voi vittu,eihän 50eurolla saa edes kunnon viinipulloa.Mitä te oikein ootte syöny,varmaan jotain vitun Jalostajan herskeittoo ja kaurapuuroo.
 
Tein kaiken itse ja osasin tehdä sopivasti ruuat meni 2 päivässä kinkku oli pieni ja 3pv siitä riitti syötävää.
Järkeistämällä saa säästöä. Ruokien suhteen jo 5v tein listan jokaisen suosikeista ja niistä sitten koottiin tarjoilut ja aina jotain uutta nyt tervasnapsi lohi oli se kokeilu ... ei saanut suosiota. Eipä tarvii tehä toisten.
 
"Minttu"
Voi vittu,eihän 50eurolla saa edes kunnon viinipulloa.Mitä te oikein ootte syöny,varmaan jotain vitun Jalostajan herskeittoo ja kaurapuuroo.
Laatikoita, silliä, herneitä, salaattia, juustoo, rosollia.. viinin ystäviä ei olla :D Ei oo siitä kiinni, etteikö ois ollu varaa pistää vaikka 200 € jouluruokaan, mutta ei mitään järkee, kun ei syödä sitä 2 pv pitempään. Jouluruoka on nii yliarvostettua.
 
Aika hyvin osattiin.
Kinkkujen luut ja laatikoiden rippeet menivät lopulta koirille, smaoin ihan vikapala toisesta juustokakusta. (Jouluherkkunsa ansaitsevat toki hekin!)
Juustot, kinkku, salamit yms menevät tänään pizzaan ja kalojen jämistä tein sushia.

:)
 
Sopivasti oli, laatikoista jäi vain perunalaatikkoa (kukaan kun ei siitä tykkää) sekä rosolli lähes kokonaan (kukaan ei näköjään enää siitäkään tykkää) ja sitten loput mädit laitoin pakastimeen (vaikka niille kyllä olisi syöjiä ollutkin), käärin ne sushiksi uutena vuotena.
 
"vieras"
Joo suunnilleen. Meillä oli aika isot laatikot. Semmoset 2,5kg peruna ja porkkanalaatikkoo ja rosollia. Rosollin jämät jouduin heittämään pois kun unohtui pöydällä illalla, mutta muut meni. Me syötiin noita joulun jälkeenkin ja kohta otan loppujämän perunalaatikosta kun se on minun lempparia ja söisin sitä pitkin vuotta.
 

Yhteistyössä