Otatteko sormusta missään vaiheessa pois?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
mivaan
En oikein pidä sormuksia kotona, en osaa olla sormukset sormessa. Ulos mennessä ne laitan ja kotiin tullessa yleensä otan pois. Olis outoa esim tiskata tai mennä suihkuun sormukset sormissa.
 
Sillon otan pois kun käsin tarvii jotain pullataikinaa sekottaa ja jos rasvaan käsiä, muuten ne on aina sormessa. Raskausaikana oon molemmilla kerroilla joutunu raskauden puolivälissä ottamaan pois kun on ollu niin hirveet sormiturvotukset, onneks heti synnytyksen jälkeen saanu ne aina takasin.
 
meak
Leipoessa, siivotessa ja urheillessa otan pois. Joitain poikkeuksia on esim jos teen vain nopean imuroinnin niin en ota sormuksia pois, mutta jos pesen jotain aineilla niin sitten pois. Urheillessa en aina muista ottaa pois, mutta kuumalla ilmalla lenkkeily ja koripallo on ihan ehdottomat milloin otan aina sormukset pois. Kaks kertaa oon repiny sormukset sormesta sijoiltaan menneen ja turvonneen nivelen yli, ei kovinkaan mukava kokemus.
 
Ne ei lähde pois, sormelle sattui onnettomuus 7 vuotta sitten ja keskimmäinen nivel on niin paksu että pitäs leikata sormukset pois. Teen pullataikinat ja lihapullat kertsit käsissä ja urheilen salihanskat tai pyöräilyhanskat kädessä
 

Yhteistyössä