Ovistesti raskaustestinä?!

  • Viestiketjun aloittaja "kolmio"
  • Ensimmäinen viesti
"kolmio"
Olen kuullut ja lukenut monenlaisia käyttökokemuksia ovulaatiotestin käytöstä raskaustestinä. Oma tilanteeni on se etten bongannut testeillä selvää ovista ja pupuiltu on ahkerasti. Nyt on kp27/27-37. Kp15 alkoi liki viikon kestänyt tuhruvuoto, hyvin vähäinen eikä tahraa nyt. Kp24 iltapäivällä ovistesti näytti hyvin Haaleaa viivaa. Eilen ja tänään ovistesti näyttää aamuvirtsasta hyvin vahvaa plussaa. Raskaustesti oli eilen negatiivinen ja huomenna teen seuraavan. Onko muilla ovistestillä raskauden todenneet saaneet plussan raskaus testiin vasta myöhemmin? Kauanko meni? Voi tietysti olla että näyttää näin loppukierrosta tuota, mutta kyllä sitä on toiveet korkealla :)
 
Vierass6
Mulla on ovistesti näyttänyt plussaa joka kerta (6) monta päivää aiemmin kuin raskaustesti, mutta se on yksilöllistä ja riippuu myös testeistä...
Loppukierrosta voi myös ovistesti näyttää plussaa.

Tuolta voi lukea pitkän sepostuksen tuossa alempana sivuilta loppupäätelmä :)

https://www.kotitesti.fi/info/ovulaatiotesti-info/18/

"Loppuen lopuksi positiivinen tulos raskaustestillä tarkoittaa sitä, että on raskaana. Positiivinen tulos ovulaatiotestilla tarkoittaa että ovulaatio on lähenemässä tai että on raskaana. Ovulaatiotesti voi olla negatiivinen vaikka olisi raskaana. Positiivisen raskaustestin jälkeen ei ole enää epäselvyyttä asiassa; Positiivinen ovulaatiotesti voi antaa vihjeen kuinka asian laita saattaa olla, mutta se ei anna varmaa vastausta vaan raskaustesti on syytä tehdä."
 
ghjk
Ovulaatiotestin plussa voi pysyä plussana kuukautisiin saakka harjoittamatta että on raskaana.

Mutta kyllähän ovulaatiotesti reagoi raskauteen,mutta ennen raskaustestiä siitä ei voi olla varma kumpaa näyttää...raskautta vai bongattua ovista joka pysyy plussana kk asti
 
Paria päivää aiemmin tein herkän r. Testin joka nega. Sitten aattelin tehdä o.testin joka oli vahva plussa. Kp 30 kierto 30-34. Illalla clearblue r.testi sitten plussa, mutta ei kovin vahva. Seuraavana iltana se herkkä testi, sofi tai david myös plussa. Jos o. Testi herkkä voi nöyttää plussan aiemmin kun ei herkkä r. Testi. Sulla niin heittelevä kierto että voi olla ovis. Vai saitko jo plussan mikä kp? Siitä 14pvä eteen vois jo näkyä.
 

Yhteistyössä