Tämä!http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukakku
Nammmmm!
Tämä mutta vain puolet ohjeen mukaisesta sokeri- ja rasvamäärästä.http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukakku
Nammmmm!
Eikös se sen jälkeen ole kuin mikä tahansa pannukakku? Rasva ja sokeri tuossa lienee juurikin se extrajuttu joka tekee siitä NIIIIN hyvääTämä mutta vain puolet ohjeen mukaisesta sokeri- ja rasvamäärästä.
Mie vähän pienensin rasvamäärää ja sokerimäärää, ja voitelin pellin rasvalla enkä laittanu leivinpaperia. Saas nähä onko hyvääEikös se sen jälkeen ole kuin mikä tahansa pannukakku? Rasva ja sokeri tuossa lienee juurikin se extrajuttu joka tekee siitä NIIIIN hyvää
Saattaa olla mutta mun täytyy aina saada pannarin kanssa hilloa ja on liian makeaa jos laittaa sokeria koko ohjeen mukaisen määrän ja hilloa vielä päälle.Eikös se sen jälkeen ole kuin mikä tahansa pannukakku? Rasva ja sokeri tuossa lienee juurikin se extrajuttu joka tekee siitä NIIIIN hyvää
Mäkin vähensin rasvan ja sokerin määrää. Kokeilin ensin tuolla ohjeella ihan orjallisesti ja tuli liian makeaa ja rasvaista mun makuuni. Mä kun laitan vielä reilusti hilloa ja ripauksen sokeria päälle .Tämä mutta vain puolet ohjeen mukaisesta sokeri- ja rasvamäärästä.