Paras toppahanska taaperolle?

  • Viestiketjun aloittaja "Mamma"
  • Ensimmäinen viesti
"Mamma"
Mikä olisi paras toppahanska n. 1,5-vuotiaalle lapselle? Lapsi osaa kävellä, mutta ei ulkoillessa vielä kauheasti liiku. Leikkipuistossa rymyää mieluiten maassa ja jonkin verran kävelee. Tuntuu, että kaikki meidän toppahanskat on joko liian kylmät tai eivät pysy kunnolla pienessä kädessä? Nyt olis edessä hanskakaupoille meno, vinkkejä otetaan vastaan :) haussa siis ennen kaikkea lämpimät hanskat :)
 
Mä liputan reimatecin puolesta. Aiemmin ajattelin aina, että en viitsi rahojani niihin tuhlata, mutta yksi vuosi sain siskolta sen pojan vanhat mein lapsille ja ne oli kyllä niin loistavat rukkaset kovilla pakkasilla, että sen jälkeen olen joka vuosi varmistanut, että lapsilla on yhdet reimatecit korissa. Lapissakin -36 asteen pakkasessa pysy kädet lämpösinä. Lisäks ne ei menetä "tehoaan" edes pesussa!
 
ööööööö
Reimatecit on hyvät joo, mutta ei ne kyllä lämpimät ole kylmäsormisella lapsella. Meillä testissä tämä talvena Peukalopotit, niihin mahtuu lapanen alle paremmin paukkupakkasilla. Nahkarukkaset on kyllä myös lämpimät kylmällä, mutta niitä en kyllä nuoskakeleillä kehtaisi pitää.
 

Yhteistyössä