Ja vannon, että on hyvää. Varsinkin kun on saanut päivän seistä! Mehevää ja mehukasta, sekä sopivan kosteaa silloin! Kertaakaan ei ole vieraitani pettänyt tämä mummon herkku.Alkuperäinen kirjoittaja jupina:Mummun antama ohje:
OMPELUSEURAN PIIRAKKA
3 munaa
3 dl sokeria
100 g margariinia
1 1/2 dl maitoa
2 tl leivinjauhetta
4 1/2 dl vehnäjauhoa
4 omenaa lohkoina pinnalle
200 astetta, kunnes on kypsää (tee tikkutesti ja päältä pitää olla kauniin ruskea)
sekoita munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sitten sulatettu, kuuma (ei tulikuuma) maito/margariiniseos. Lopuksi sekaan vehnäjauho/leivinjauheseos. Pinnalle omenat, halutessa voi myös heittää pinnalle kanelijauhe-sokeriseosta.
Alkuperäinen kirjoittaja jupina:Ja vannon, että on hyvää. Varsinkin kun on saanut päivän seistä! Mehevää ja mehukasta, sekä sopivan kosteaa silloin! Kertaakaan ei ole vieraitani pettänyt tämä mummon herkku.Alkuperäinen kirjoittaja jupina:Mummun antama ohje:
OMPELUSEURAN PIIRAKKA
3 munaa
3 dl sokeria
100 g margariinia
1 1/2 dl maitoa
2 tl leivinjauhetta
4 1/2 dl vehnäjauhoa
4 omenaa lohkoina pinnalle
200 astetta, kunnes on kypsää (tee tikkutesti ja päältä pitää olla kauniin ruskea)
sekoita munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sitten sulatettu, kuuma (ei tulikuuma) maito/margariiniseos. Lopuksi sekaan vehnäjauho/leivinjauheseos. Pinnalle omenat, halutessa voi myös heittää pinnalle kanelijauhe-sokeriseosta.
Alkuperäinen kirjoittaja hansu:Alkuperäinen kirjoittaja jupina:Ja vannon, että on hyvää. Varsinkin kun on saanut päivän seistä! Mehevää ja mehukasta, sekä sopivan kosteaa silloin! Kertaakaan ei ole vieraitani pettänyt tämä mummon herkku.Alkuperäinen kirjoittaja jupina:Mummun antama ohje:
OMPELUSEURAN PIIRAKKA
3 munaa
3 dl sokeria
100 g margariinia
1 1/2 dl maitoa
2 tl leivinjauhetta
4 1/2 dl vehnäjauhoa
4 omenaa lohkoina pinnalle
200 astetta, kunnes on kypsää (tee tikkutesti ja päältä pitää olla kauniin ruskea)
sekoita munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sitten sulatettu, kuuma (ei tulikuuma) maito/margariiniseos. Lopuksi sekaan vehnäjauho/leivinjauheseos. Pinnalle omenat, halutessa voi myös heittää pinnalle kanelijauhe-sokeriseosta.