Perheiden yhteissaunominen mökillä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Täytyy olla aika paljon alkoholipitoista juotavaa että idea sekasaunasta olisi hyvä idea... siis minulle
Tuo ei välttämättä ole hyvä idea, ainakaan jos olet saunassa ainoana naisena. Tunnen tapauksen, jossa reippasti saunarohkaisua ottaneelta naiselta katosivat estot niin hyvin, että hän harrasti aktiivisesti ja aloitteellisesti seksiä saunassa olleiden (selvien ja varattujen) miesten kanssa kaikilla niillä tavoilla, joita hän itse tai miehet keksivät ehdottaa.
Seuraavana päivänä normaaliin estyneeseen, uskonnolliseen maailmankuvaansa palautunut nainen oli krapulan lisäksi aikamoisessa henkisessä myllerryksessä, monet miehistä kun olivat työtovereita eivätkä siis välteltävissä. Raskaaksi ei kuitenkaan tullut eikä tauteja saanut (vain pieniä "rasitusvammoja").
 
vierailija
Ennen vanhaan sauna oli puhtauden symboli ja ns. kyläsaunoissa saunottiin porukalla, nyt siitäkin on tehty likaista syntiä. Näin se sharia ovelasti naamioituneena ryömii Suomeenkin.
 
vierailija
Me tehtiin mökillä saunaan pari vuotta sitten remontti. Tilavan saunan puku ja pesutilat jaettiin kahtia M/N. Kummallakin puolella on ovi löylyhuoneeseen, jonne mennään uikkareissa tai pyyheliinaan kääriytyneenä. Tämän ansiosta on monen tuttavapariskunnan kanssa vietetty kivoja saunailtoja. Aiemmin se ei oikein onnistunut. Suosittelen lämpimästi tekemään samoin!
Meillä päädyttiin samaan ideaan.
Tosin mies ei ole kätevä käsistää vaan juo mielummin olutta.
Meillä pukkarin ja pesuhuoneen jakaa lippusiima M/N puolille omat.
 

Yhteistyössä