Peseytyyköhän peitto jos kone tulee ihan täyteen?

  • Viestiketjun aloittaja ei isompaakaan oo
  • Ensimmäinen viesti
ei isompaakaan oo
Mulla on tuollainen pieni päältätäytettävä pesukone. Sinne mahtui peitto vain just ja just väkisin tunkemalla ja sitten se rumpu olikin ihan täynnä. Peseytyyköhän se ollenkaan?
 
"Veera"
No ei ainakaan hyvin peseydy.. Mutta laita ylimääräinen huuhtelu ja linkous aivan pienelle tai kokonaan pois päältä ettei riko konetta

Onko taloyhtiössä pesutupaa missä vois pestä? Tai jollain kaverilla isompaa konetta/pesutupaa?
 
er
Katso koneen ohjeista sopiiko peitto. Mutta neuvoksi noin muuten etta pese kone kuumalla etikka tms pesulla ennen kuin laitat peiton, itse en alynnyt joten linkouksessa kaikki koneessa ollut lika irtosi tosi tehokkaasti peittoon mista eroon paasy ei ollutkaan ihan helppoa...
 
"aloittaja"
Ei oo pesutupaa. Laitoin sen peiton siis jo koneeseen ennen kuin kirjoitin tuon viestin, joten konetta on myöhäistä enää pestä tuolla kuumalla etikkapesulla. Mutta laitan tuon ylimääräisen huuhtelun ja toivon parasta.
 
"aloittaja"
No se uusikin peitto pitäis pestä, eihän niitä saa kemikaalien takia ottaa muuten käyttöön. Ja ei tuo siis näkyvästi likainen ooo, mutta ei oo vaan pesty yli vuoteen niin onhan se hyvä pestä.
 
no siinä tapauksessa varaisin ison koneen kotiin... itsellä 8kg, ja tuplapeittokin peseytyy vaivatta. suosittelen. ja hinnasta vielä, ei tullut kalliimmaksi isompi kone kuin pienempikään. 850e pesutorni kotiin tuotun. samsung.
 
aika halpoja on myös uudet peitot, esim cittarissa tuplapeitto 30e.
Me ostettiin cittarista jotain epäilyttävän halpoja tarjoustyynyjä varatyynyiksi ja ei niitä voinut käyttää ja lensivät roskiin, kun olivat niin sähköisiä ekan pesun jälkeen, että pimeessä vaan vilkkui ja ritisi siniset kipinät kun hiukset osuivat tyynyyn.

Eikä se kone tosta rikki mene, ei se peitto paina niin paljoa että vaikuttais kilorajaan. Ei vaan peseydy eikä huuhtoudu kunnolla, kun ei mahdu liikkumaan siellä koneessa normaalisti.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä